Nézem Film Robert Pattinson megteheti azt a luxust, hogy nem szerepet,...

Robert Pattinson megteheti azt a luxust, hogy nem szerepet, hanem rendezőt választ

Promóció

A legnagyobb színészek megtehetik azt a luxust, hogy válogathatnak a forgatókönyvek között. Robert Pattinson is felkerült a listára, miután fiatalon Harry Potterrel küzdött, majd az Alkonyat-sorozat sztárjaként csavarta el a tini lányok fejét. Később pedig olyan színészek mellett kapott helyet a vásznon, mint Reese Witherspoon vagy Pierce Brosnan. Jelenleg pedig Batman főszerepére készül.

Promóció
- Advertisement -

Ránézve Robert Pattinson filmlistájára, a paletta igen színes. Nem nagyon találunk két egyforma szerepet, amely bizonyítja kísérletező kedvét. Miután megkapta Batman főszerepét, néhány rajongó azt találgatta, hogy ezt biztosan azért vállalta, hogy a későbbiekben nagyobb projektekhez jusson. Holott Pattinson inkább az a színész, aki megválogatja, kivel dolgozik együtt, és kevésbé figyel magára a karakterre.

Robert Pattinson az új Batman / Fotó: Getty Images

Az új Batman rendezője Matt Reeves már bizonyította tehetségét a filmiparban. A nevéhez kötődik a A majmok bolygója: Forradalom, A majmok bolygója: Háború vagy a Cloverfield című filmek. Látványvilága, történetmesélése újszerűen hatott, az általa rendezett A majmok bolygója-sorozatot a 21. század legjobb epikus csatafilmjeként tartják számon. Pattinson egyszer már kijelentette, hogy nem szereti az archetípusokat a filmekben, pedig a Batman annak mondható. Ebből is látszik, a színész talán nem annyira a karakter miatt választotta a filmet.

Robert Pattinson bújhat Batman bőrébe a franchise új részeiben

Reeves, aki a Majmok bolygója-franchise mögött is állt, kapta a lehetőséget, hogy írja és rendezze a készülő filmet. Még nem tisztázottak a feltételek Matt Reeves és a Warne Bros. között a készülő DC-mozi kapcsán, de Robert Pattinson tűnik a legesélyesebbnek Batman szerepére, írja a The Hollywood Reporter .

Miles Teller, aki Pattinson mellett szintén részt vett a Cannes Filmfesztiválon, elárulta: annak idején inkább szerepekhez kötődött, ma már rendezőt választ. Ezzel a hozzáállással hosszú távon több sokszínűbb film születhet, és a filmek is relevánsabbak maradhatnak a zsúfolt kulturális környezetben. Ugyanis lehet, hogy egy film sokat fizet, de tehetséges rendező nélkül a színész is csak egy szellem a gépezetben.

Promóció
ForrásIndiewire
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3