Nézem Film Robert Pattinson megteheti azt a luxust, hogy nem szerepet,...

Robert Pattinson megteheti azt a luxust, hogy nem szerepet, hanem rendezőt választ

Promóció

A legnagyobb színészek megtehetik azt a luxust, hogy válogathatnak a forgatókönyvek között. Robert Pattinson is felkerült a listára, miután fiatalon Harry Potterrel küzdött, majd az Alkonyat-sorozat sztárjaként csavarta el a tini lányok fejét. Később pedig olyan színészek mellett kapott helyet a vásznon, mint Reese Witherspoon vagy Pierce Brosnan. Jelenleg pedig Batman főszerepére készül.

Promóció

Ránézve Robert Pattinson filmlistájára, a paletta igen színes. Nem nagyon találunk két egyforma szerepet, amely bizonyítja kísérletező kedvét. Miután megkapta Batman főszerepét, néhány rajongó azt találgatta, hogy ezt biztosan azért vállalta, hogy a későbbiekben nagyobb projektekhez jusson. Holott Pattinson inkább az a színész, aki megválogatja, kivel dolgozik együtt, és kevésbé figyel magára a karakterre.

Robert Pattinson az új Batman / Fotó: Getty Images

Az új Batman rendezője Matt Reeves már bizonyította tehetségét a filmiparban. A nevéhez kötődik a A majmok bolygója: Forradalom, A majmok bolygója: Háború vagy a Cloverfield című filmek. Látványvilága, történetmesélése újszerűen hatott, az általa rendezett A majmok bolygója-sorozatot a 21. század legjobb epikus csatafilmjeként tartják számon. Pattinson egyszer már kijelentette, hogy nem szereti az archetípusokat a filmekben, pedig a Batman annak mondható. Ebből is látszik, a színész talán nem annyira a karakter miatt választotta a filmet.

Robert Pattinson bújhat Batman bőrébe a franchise új részeiben

Reeves, aki a Majmok bolygója-franchise mögött is állt, kapta a lehetőséget, hogy írja és rendezze a készülő filmet. Még nem tisztázottak a feltételek Matt Reeves és a Warne Bros. között a készülő DC-mozi kapcsán, de Robert Pattinson tűnik a legesélyesebbnek Batman szerepére, írja a The Hollywood Reporter .

Miles Teller, aki Pattinson mellett szintén részt vett a Cannes Filmfesztiválon, elárulta: annak idején inkább szerepekhez kötődött, ma már rendezőt választ. Ezzel a hozzáállással hosszú távon több sokszínűbb film születhet, és a filmek is relevánsabbak maradhatnak a zsúfolt kulturális környezetben. Ugyanis lehet, hogy egy film sokat fizet, de tehetséges rendező nélkül a színész is csak egy szellem a gépezetben.

ForrásIndiewire
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3