Robert Pattinson bújhat Batman bőrébe a franchise új részeiben

Robert Pattinson a befutó a szuperhős szerepére a Matt Reeves által készülő a The Batman című DC-filmben.

Reeves, aki a Majmok bolygója-franchise mögött is állt, kapta a lehetőséget, hogy írja és rendezze a készülő filmet.

robert pattinson új batman film
Az Alkonyat-franchise után egy újabb filmsorozat főszerepét vállata Robert Pattinson / Fotó: Comic Book

Még nem tisztázottak a feltételek Matt Reeves és a Warne Bros. között a készülő DC-mozi kapcsán, de Robert Pattinson tűnik a legesélyesebbnek Batman szerepére, írja a The Hollywood Reporter.

Pattinson előtt olyan nevek is felkerültek a szuperhős szerepe kapcsán Reeves listájára, mint Nicholas Hoult, Aaron Taylor-Johnson vagy a Szólíts a neveden sztárja, Armie Hammer is.

ben Affleck batman
Ben Affleck nem akarta többet magára húzni a Batman gúnyát / Fotó: Polygon

Matt Reeves volt a legutóbbi Majmok bolygója-trilógia rendezője, és most ő veheti át a Batman-franchise rendezésének lehetőségét, miután Ben Affleck lemondott a rendezésről és a köpenyes igazságosztó szerepéről is. Reeves ezért úgy döntött, a fiatal Bruce Wayne szemszögéből vizsgálja meg a történetet, és ennek megfelelően írja át Affleck forgatókönyvét is.

Donald Trump a Batman-filmekből lopott – A Warner Bros. már fel is jelentette

Trump elnök úr 2020-as kampányvideóját levették a Twitterről kedden éjszaka miután a Warner Brothers Pictures jelezte, hogy kéri a videó alól távolítsák el A sötét lovag: Felemelkedés című film zenéjét. A Warner Bros. jogtulajdonában lévő A sötét lovag: Felemelkedés filmzenéje engedély nélkül lett felhasználva a kampányvideóban.

Robert Pattinsontól sem áll távol a franchise-ok világa, hiszen a hihetetlenül népszerű Alkonyat-sorozat főszerepét is a 32 éves sztár játszotta. A brit színész később az alacsonyabb költségvetésű független- és művészfilmek irányába mozdult el. Következő munkája a korábbi Batman-széria rendezőjének, Christopher Nolan egyelőre cím nélküli a filmjében lesz.

via GIPHY

A Reeves-féle The Batman címen futó képregényfilm a tervek szerint 2021-ben kerülhet legkorábban a mozikba.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból