Bong Joon-ho dél-koreai rendező Robert Pattinson szereplésével készíti Edward Ashton hamarosan megjelenő Mickey7 című regényének sci-fi adaptációját.

Robert Pattinson egy jégvilág gyarmatosításáról szóló filmben fog szerepelni

A filmet a Warner Bros, az a stúdió készíti, amelyhez Robert Pattinson a márciusban bemutatásra kerülő Batman-hez is leszerződött, amelyben ő játssza a főszerepet, írja a The Guardian.

A St Martin Press szerint Edward Ashton februárban megjelenő regénye, a Mickey7 egy Niflheim nevű jégvilág gyarmatosítására küldött cég egyik kiszolgáltatott alkalmazottjáról szól. A jégvilágba érkezve megpróbálja megállítani a Mickey 8 névre keresztelt klónját, hogy átvegye a helyét.

Bong Joon-ho az Edward Ashton-regény adaptációja mellett egy sorozaton is dolgozik

Bong Joon-ho a WarnerMediával is dolgozik egy, az Élősködőkön alapuló limitált HBO sorozaton. Ezt Adam McKay, a Ne nézz fel rendezője vezeti.

Az Élősködők lett a valaha volt legtöbb bevételt hozó dél-koreai film, valamint az első nem angol nyelvű film, amely elnyerte a legjobb filmet az Oscar-gálán. Bong korábbi filmjei között szerepel a Snowpiercer, a The Host, az Okja és a Barking Dogs Never Bite.

Pattinson, aki a Harry Potter– és az Alkonyat-filmekben szerzett ismertséget, dicséretben részesült olyan kevésbé mainstream filmekben végzett munkájáért, mint A világítótorony, a Jólét és a Csillagok határán.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet