Robert Pattinson egy életre boldoggá tett egy Batman-rajongó autista kisfiút

A hamarosan Batmanként szereplő Robert Pattinson az életben is hős, hiszen még a koronavírus-járvány sem tudta meggátolni őt abban, hogy örök élményt okozzon egy fiatal, autista rajongójának.

Mindennap nap kint volt a kisfiú a forgatáson

Az Alkonyat-széria sztárja, Robert Pattinson lesz a következő Batman, viszont elég nehézkesen halad Matt Reeves (A majmok bolygója: Háború) filmje, hiszen a világjárvány miatt többször is le kellett állniuk, ráadásul a főszereplő is megbetegedett egyszer. Sőt, maga Pattinson is megfertőződött.

Robert Pattinson Batman Autista Kisfui
Robert Pattinson a The Batman szerepében / Fotó: Warner Bros.

A hosszú munkálatok alatt Liverpoolban is forgattak, ahol minden egyes nap kint volt egy 10 éves, James nevű autista rajongó, aki oda akarta adni a színésznek a róla készült rajzát, de sajnos nem tudta – ekkor fogtak össze az emberek.

Remélhetőleg a járvány után személyesen is találkozhatnak

A kisfiúnak mindig nehéz élete volt, és nem sűrűn mosolyog, ezért a szülei elhatározták, hogy mindent megtesznek a boldogságáért. Felkeresték a Radio City nevű adót, hogy segítsenek felvenni a kapcsolatot Robert Pattinsonnal, hátha összejöhet esetleg egy találkozó, és meglepő módon reagált is a híresség, ráadásul nem is akárhogy.

Kapcsolódó cikk

Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Mivel a koronavírus miatt nem volt alkalmuk személyesen találkozni, így Pattinson küldött egy hatalmas csomagot a kis rajongónak, ami tartalmazott egy méretes Batmobile-t, egy szép képet, illetve egy kézzel írott üzenetet is, amiben elmondta, hogy nagyon tetszett neki a rajz, és sajnálja, hogy nem lehet ott, de legközelebb reméli, hogy látni fogják egymást Liverpoolban.

James óriási mosollyal az arcán próbálta feldolgozni a különleges ajándékot, és igazi életre szóló élménnyel gazdagodott.

Valamilyen szinten maga Batman vette fel vele a kapcsolatot, akinek a filmjeit éveken keresztül minden áldott este megnézte lefekvés előtt.

Super Surprise for Wirral Boy

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Lehet, hogy Robert Pattinsonnak ez csupán egy apró, nemes gesztus volt, de mégis sikerült örökre örömöt csalnia egy ifjú rajongó szívébe.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból