A 36 éves Robert Woodruff egy kocsmában járt a yorkshire-i Withernsea-ben, mielőtt úgy döntött, beül autójába, és halálra gázolt egy ötgyerekes apukát.

Robert Woodruff tavaly június 26-án ittasan ült autóba, hogy meglátogassa egy kollégáját, aki iránt bizarr megszállottságot érzett. A kocsiból többször megpróbálta felhívni a nőt, de nem vette fel, és mikor ismét lehajolt, hogy újra próbálkozzon, elütötte a hazafelé bicikliző Richard Goodwint, írjaDailyStar.

A holttest olyan komolyan megsérült, hogy a rendőröknek a fogai és a férfi fogkeféjéről vett DNS-mintákat kellett összevetnie, hogy azonosítani tudják az áldozatot.

Woodruffot öt és fél év börtönbüntetésre ítélték, de alig több mint két éven belül szabadlábra kerülhet. Goodwin három fia és két lánya úgy véli, Woodruffot hosszabb ideig kellett volna börtönbe zárni.
A hatályos brit büntetés-végrehajtási irányelvek szerint nyolctól 14 évig terjedő szabadságvesztésre számíthat mindenki, akit veszélyes vezetés általi halál okozásával vádolnak. Woodruff ennél enyhébb büntetést kapott, mivel büntetlen előéletű, azonnal bevallotta bűnösségét, illetve mentős munkájáért kapott elismerését is figyelembe vették.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet