Robin Kyne egykori drámatanárt egy életre eltiltották a tanítástól, miután egy volt tanítványával való szexuális kapcsolatának részleteit nyilvánosságra hozták.

Az 54 éves férfi 2004-ben nős drámatanár volt, 2007-ben pedig a főiskola igazgatóhelyettesévé választották, majd 2010-ben távozott. A Tanítási Szabályozási Testület örökre eltiltotta Kyne-t a tanítástól, mivel a testület megtudta, hogy az egykori drámatanár az iskolából szerezte meg egy diák elérhetőségeit, arra hivatkozva, hogy a házi feladatokkal kapcsolatban akarja felkeresni, írja a DailyStar.

A diák állítása szerint Kyne-nal való kapcsolata általában nem a házi feladatról szólt, és miután elhagyta az egyetemet, a kapcsolat “nagyon gyorsan grafikussá és szexuális jellegűvé vált”. Összesen 467 oldalnyi üzenetet mutattak be a testületnek, amelyek a diák és a tanár közötti Facebookos kommunikációt mutatták be 2007. július 5. és 2010. január 16. között.

Az egyik üzenetből kiderült, hogy Kyne “egy kicsit beleszeretett” a tanulóba, egy másik üzenetben pedig a tanár bevallotta, hogy “volt, amikor egyszerűen behúzhatta volna a függöny mögé a stúdióban”. Megjegyezte azonban, hogy “soha nem tette volna”, mert azzal “átlépte volna a határt”. A testület azt is megtudta, hogy Kyne 2007 októberében szexelt a diákkal. A jelek szerint Kyne azt is követelte a tanítványtól, hogy “hozzon neki egy csomó kábítószert”, és azzal fenyegetőzött, hogy megszakítja a kapcsolatot, ha a tanuló nem így tesz.
Végezetül a testület megállapította, hogy Kyne cselekedetei „szándékosak”, valamint „megfontoltak” voltak, ami ahhoz vezetett, hogy határozatlan időre eltiltották a tanítástól bármely iskolában, hatodikos főiskolán, ifjúsági szálláson vagy gyermekotthonban.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.