A 2014-ben elhunyt színész, Robin Williams emlékét lánya, Zelda Williams gyakran felidézi közösségi oldalán. Ezúttal a divat isteneként emlegették a művészt. 

Újabb visszaemlékezés

Robin Williams, a Holt költők társasága és a Good Will Hunting sztárja 2014-ben hunyt el, önként vetett véget életének. A családja elmondása alapján a színész korábban is küzdött már alkohol- és drogproblémákkal. Életének utolsó éveiben megszaporodtak az anyagi gondjai, és demenciát is megállapítottak nála. A jelek szerint ez a rengeteg terhelés vezette Williams-t az örök nyugodalom gondolatához. 

Robin Williams Divat
Robin Williams-Re Mint A Divat Istene Emlékeznek Vissza A Családtagok És Rajongók / Fotó: Getty Images

Lánya, Zelda Williams azonban nehezen mond búcsút apjától. Közösségi oldalán számtalan emléket idéz fel vele kapcsolatban. Volt, amikor fényképekkel nyűgözte le a lelkes rajongókat vagy egyszerűen csak részletesen beszámolt arról, milyen érzelmek kavarognak benne az apja iránti gyász kapcsán.

Több ezer Rubik-kockából készített portrékat a popkultúra ikonjairól

Több ezer Rubik-kockából készített portrékat a popkultúra ikonjairól Több ezer Rubik-kockát használ fel alkotásaihoz Számos Rubik-kocka bajnok él, akik rekordidő alatt tudják kirakni a legendás kirakóst. Vannak viszont olyanok, akik művészi alapanyagként használják fel a színes kockákat! Pete Fecteau 2011-ben készítette el első alkotását a 4242 darab kockákból álló Martin Luther King-portrét, írja a My Modern Met .

Nemrégiben azonban a színész stílusát idézte fel az internetező rajongótáborral együtt. Számos visszaemlékezés, kedves történet és jó pár ikonikus utcai szett látott napvilágot. 

Mindig az elsők közt

Érdekes ez a legutóbbi visszaemlékezés, ugyanis Robin Williams nem a divat iránti érdeklődéséről volt híres. A jelek azonban arra utalnak, hogy bizony a jó öreg Keating tanárúr mindig is fényévekkel a divatipar nagykövetei előtt járt. Zelda elmondása szerint világéletében csodálta az édesapját, amiért soha nem félt magára ölteni azokat a ruhadarabokat, amiktől mások mereven elzárkóztak volna. 

No Title

Weirdly, refound these exact glasses two days ago! Also, Dad casually, daily wore things I have never seen another person dare wear, and I have always respected that flex. https://t.co/JWmYp6wa0c

Az erről nyitott internetes beszélgetés a Twitteren posztolt fényképpel kezdődött, amin Robin Williams látható a Flubber premierjén, egy Issey Miyake bomber dzsekiben és pilóta szemüvegben, amit két napja Zelda meg is talált édesapja holmijai között. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ő volt az utcai divat istene [/perfectpullquote]

– reagált Zelda egy felhasználó kommentjére. A lány visszaemlékezése szerint apja ismerte a legtöbb neves márkát, és az elsők között volt, aki az akkor még kevésbé ismert North Face darabjainak büszke viselőjévé lépett elő.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet