Követem Design Robin Williams mint a divat istene? Lánya emlékezett vissza a...

Robin Williams mint a divat istene? Lánya emlékezett vissza a színészre

Promóció

A 2014-ben elhunyt színész, Robin Williams emlékét lánya, Zelda Williams gyakran felidézi közösségi oldalán. Ezúttal a divat isteneként emlegették a művészt. 

Újabb visszaemlékezés

Promóció
- Advertisement -

Robin Williams, a Holt költők társasága és a Good Will Hunting sztárja 2014-ben hunyt el, önként vetett véget életének. A családja elmondása alapján a színész korábban is küzdött már alkohol- és drogproblémákkal. Életének utolsó éveiben megszaporodtak az anyagi gondjai, és demenciát is megállapítottak nála. A jelek szerint ez a rengeteg terhelés vezette Williams-t az örök nyugodalom gondolatához. 

Robin Williams-re mint a divat istene emlékeznek vissza a családtagok és rajongók / Fotó: Getty Images

Lánya, Zelda Williams azonban nehezen mond búcsút apjától. Közösségi oldalán számtalan emléket idéz fel vele kapcsolatban. Volt, amikor fényképekkel nyűgözte le a lelkes rajongókat vagy egyszerűen csak részletesen beszámolt arról, milyen érzelmek kavarognak benne az apja iránti gyász kapcsán.

Több ezer Rubik-kockából készített portrékat a popkultúra ikonjairól

Több ezer Rubik-kockából készített portrékat a popkultúra ikonjairól Több ezer Rubik-kockát használ fel alkotásaihoz Számos Rubik-kocka bajnok él, akik rekordidő alatt tudják kirakni a legendás kirakóst. Vannak viszont olyanok, akik művészi alapanyagként használják fel a színes kockákat! Pete Fecteau 2011-ben készítette el első alkotását a 4242 darab kockákból álló Martin Luther King-portrét, írja a My Modern Met .

Nemrégiben azonban a színész stílusát idézte fel az internetező rajongótáborral együtt. Számos visszaemlékezés, kedves történet és jó pár ikonikus utcai szett látott napvilágot. 

Mindig az elsők közt

Érdekes ez a legutóbbi visszaemlékezés, ugyanis Robin Williams nem a divat iránti érdeklődéséről volt híres. A jelek azonban arra utalnak, hogy bizony a jó öreg Keating tanárúr mindig is fényévekkel a divatipar nagykövetei előtt járt. Zelda elmondása szerint világéletében csodálta az édesapját, amiért soha nem félt magára ölteni azokat a ruhadarabokat, amiktől mások mereven elzárkóztak volna. 

Zelda Williams on Twitter

Weirdly, refound these exact glasses two days ago! Also, Dad casually, daily wore things I have never seen another person dare wear, and I have always respected that flex. https://t.co/JWmYp6wa0c

Az erről nyitott internetes beszélgetés a Twitteren posztolt fényképpel kezdődött, amin Robin Williams látható a Flubber premierjén, egy Issey Miyake bomber dzsekiben és pilóta szemüvegben, amit két napja Zelda meg is talált édesapja holmijai között. 

Ő volt az utcai divat istene 

– reagált Zelda egy felhasználó kommentjére. A lány visszaemlékezése szerint apja ismerte a legtöbb neves márkát, és az elsők között volt, aki az akkor még kevésbé ismert North Face darabjainak büszke viselőjévé lépett elő.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3