Egy ausztrál férfi vett magának egy szexbabát, aztán a bábuval kialakított kapcsolata miatt párja fenyegetve érezte magát.

A Rod álnevet használó férfi bevallása szerint 2021 őszére nagyon kiüresedettnek érezte az életét, mivel párja többezer kilométerre élt tőle, és nem tudtak találkozni, ezért döntött a szexbaba mellett, írja24.hu.

Nagyon üres volt az otthonom. Akkor szürkülsz el, ha nincs semmi, ami stimulálná az életedet. Két éve nem értem nőhöz, az egész kicsit idegen és távoli lett

– magyarázta a férfi, aki 3 ezer ausztrál dollárért, mai értékén csaknem 800 ezer forintért vásárolta meg a Karina Luvly névre keresztelt szexbabát, aki hamarosan többet kezdett el jelenteni neki, mint a fizikai igényeinek kielégítését. 

Egy hónappal a vásárlás után döntött úgy, hogy mesél Karináról a párjának is. 

Vitatkozni kezdtünk róla, és nem értette. Először fenyegetve érezte magát, és azon töprengett, miért.

Elmondása szerint párja végül felismerte, hogy mennyire fontos neki a baba, aki csak társaságot jelent neki, így “teljesen elfogadta”. Karinát még a 85 éves anyjának is bemutatta, aki szintén elfogadta, hogy a bábu Rod életének a része. 

Karina végül még egy új munkát is hozott a férfinak, ugyanis készített neki egy Instagram-oldalt, a feltöltött fotók pedig felkeltették egy kínai gyártó érdeklődését, és felvették fényképésznek.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet