Stílusosan és keményen odaszóltak Rogán Antalnak ezzel a mémmel

Rogán Antal Kabinetfőnökről nemrég előkerült egy őskori videófelvétel. A 23 éves OTDK-ra készülő egyetemista még akkor nem tudhatta, hogy valóban milliomos lehet, legalábbis az Illiberal Memes szerkesztői szerint.

A 444 szúrta ki azt a videót, amelyben a 23 éves Rogán Antal tűnik fel. Az OTDK társszerzőjeként osztja meg a riporterrel a gondolatait, amikor is megjegyzi,

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]„azt hiszem, hogy felvevőpiaca nem a tanulmánynak van, hanem egy kis szerencsével a tanulmány készítőinek lehet”. [/perfectpullquote]

És milyen igaza volt! A letelepedési kötvény termékeny volt a cégének. Az Illiberal Memes Facebook-oldal szerkesztőinek pedig nem kellett több a videófelvétel látta után.

image 5
Rogán Antal OTDK-s pillanat mémként / Fotó: Illiberal Memes Facebook-oldal

Feltehetőleg a négytagú illusztris társaság közé azért kerülhetett, mert az akkori külseje feltalálószerű, írja a HVG. Noha ő nem talált fel semmi komolyat, mint Mark Zuckerberg, Bill Gates vagy épp Steve Jobs. Azonban a letelepedési kötvény igencsak jó bisznisznek bizonyult.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból