Gaál Cecília, Rogán Antal volt felesége a Balatonról jelentkezett be Instagram-oldalán. Ez nem lenne probléma, viszont a kormányzati tiltás miatt ezt nem tehetné meg.

Összezavarodott kormányzati kommunikáció

A kormányzati kommunikáció is összezavarodott attól, hogy május 4-e hétfőtől, a vidéki enyhítést követően pontosan mit, hogyan, merre, meddig szabad csinálni. Gondoljunk csak arra, amikor Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfoján azt mondta, augusztus 15-ig tilos 500 főnél nagyobb rendezvényeket tartani az országban. Pár órával később viszont Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő pontosította: 500 főnél kisebb rendezvényt sem lehet tartani.

Ennek okán történhetett meg, hogy 2020-ban nem beszélhetünk fesztiválszezonról. A Sziget, a VOLT, a Balaton Sound, a Bánkitó Fesztivál is elmarad.

Később Szentkirályi azt is elmondta, miután a budapestiekre nem vonatkozik a szabályok enyhítése, hétfőtől sem mehetnek vidékre. De végképp nem aludhatnak ott.

Rogán Antal volt feleségére nem vonatkoznak a szabályok?

Rogán Antal propagandaminiszter volt feleségét ez vagy nem érdekelte, vagy őt is összezavarta a katyvaszos kormányzati kommunikáció.

Rogan Cecilia Balaton Koronavirus
/ Fotó: Rogán-Gaál Cecília Hivatalos Instagram-Oldala

Instagram-oldalán ugyanis a Balatonról posztolt egy mosolygós képet. Hogy a helyszínt honnan tudjuk? Ő maga dicsekedett el vele egy #lovebalaton hashtaggel.

drMáriás megint odaszúrt a hatalomnak, ezúttal Rogán Cecília az áldozat

drMáriás festőművész leginkább a magyar politikai szereplők abszurd ábrázolása által ismert. Legutóbb Nógrádi György biztonságpolitikai szakértőt festette meg migránsok társaságában. drMáriástól már megszokhattuk, hogy a magyar politikai elit, főleg a NER-hez közeliek, hamar a vászonra kerülnek az abszurd világába. DrMáriás sokszor volt Fábry Sándor vendége.

Persze megeshet, hogy csak egy régi balatoni szelfit töltött fel. Azonban nem erre utal az, hogy miután többen is nehezményezték a posztját, eltávolította a #lovebalaton hashtaget. Pedig tulajdonképpen otthonról posztolt, hiszen eredetileg balatoni lány – jegyzi meg a SzabadPécs Gaál Cecília hozzászólására hivatkozva.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet