Követem Sztárok Rogán Cecília újra férjhez megy, Sarka Kata Ljudmila Ulickaja-idézettel...

Rogán Cecília újra férjhez megy, Sarka Kata Ljudmila Ulickaja-idézettel gratulált

Promóció

Rogán Antal volt felesége, Gaál Cecília újra férjhez megy, a leánybúcsúról az egyik legjobb barátnője, Sarka Kata nem mulasztott el beszámolni.

Alig egy éve vált el a Rogán házaspár

Promóció
- Advertisement -

Tavaly november 15-én tudta meg a magyar közélet, hogy elválik Rogán Antal propagandaminiszter és felesége, Gaál Cecília. Talán még érdekesebb, hogy erről közleményt adott ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtóosztálya.

Rogánék elmondásuk szerint 2006 őszén ismerkedtek meg, azonban az első találkozás körülményeit nem mindig ugyanúgy idézték fel.

Egy kiállításmegnyitón találkoztunk a belvárosban, öt hónappal ezelőtt. Mögöttem állt, megkocogtatta a vállamat, és elhívott kávézni. Először nemet mondtam, mert a tévéből ismerve egyáltalán nem volt szimpatikus. Aztán néhány mondatot váltottunk, és meggondoltam magam

– nyilatkozta a feleség a lánykérés idején a Blikknek.

Titokzatos Dániel Rogán Cecília új párja

Noha alig fél éve elvált a propagandaminisztertől Gaál Cecília, megtartotta a nevét, legalábbis Instagramon így található meg. Azonban ez nem jelenti azt, hogy érzelmileg még kötődne a miniszterhez. A politikusfeleségből üzletasszonnyá, majd influenszerré vált Cecília egy ideje már a világ tudomására adta, hogy szerelmes valakibe, de eddig csak térdtől lefelé mutatta meg az illetőt. Ám egy május 13-án feltöltött fotóból már több is látszott.

A kép felhasznàlása nem megengedett ! Bàrmilyen jellegű felhasználása jogi eljárásokat von maga után ! #love #mylove #together #togetherathome #togetherforever

No Description

Azt sajnos nem részletezi az üzletasszony, ki is a választottja, de a korábbi posztok alapján azt sejteni, hogy teniszezik. Több kommentelő egyébként Dánielnek írja le a férfit.

Sarka Kata megvillantotta intellektusát

Onnan lehet tudni halandó embernek, hogy házasság elé ház Rogán-Gaál, hogy jó barátnője és üzlettársa, Sarka Kata a leánybúcsúról osztott meg fotót a hivatalos Instagram-oldalán.

Rogán Antal volt felesége, Gaál Cecília (b) és Sarka Kata (j) / Fotó: Rogán Cecília Instagram-oldala

Sarka egyenesen a kortárs irodalom egyik nagy alakját, az orosz Ljudmila Ulickaját hívta segítségül.

A sors nem mindennapi boldogságot adott nekünk ajándékba. Szeretni és tisztelni egymást – lásd be – nagyon ritka és boldog kombináció

– citálta Ulickaját Sarka.

Egy elképesztően jó este, fantasztikus emberekkel! 💐🌷💕💞 #A sors nem mindennapi boldogságot adott nekünk ajándékba. Szeretni és tisztelni egymást – lásd be – nagyon ritka és boldog kombináció.” Ljudmila Ulickaja #cililánybúcsú #barátok #együtt #szerelemvanalevegőben ❤️ @rogancecilia @n.wimmer @bezzeghelga @vivienborzi @helenamihalylovics @etelkasimandi @annamariaposa @a.nemeth @lika_mishka @saritmichaeli1 @lasznicole1 @szilviamb #krasznaidóri

No Description

Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata régóta jó barátságot ápolnak, és az üzletben is építik közös jövőjüket. Tavaly szeptemberben lakótársakká is váltak, hiszen a még együtt élő Rogán-házaspár Sarka férjétől bérelt házat. De szintén 2019-ben a kettejük nevéhez köthető a két kormánypárti szépségverseny közül az egyik, a Miss World – a másik a Miss Universe, amely Andy Vajna özvegyéhez, az azóta az Egyesült Államokban élő Palácsik Tímeához tartozik. A Duna TV a 24.hu által kikért adatok szerint 52,6 millió forint plusz áfát (66,8 millió forintot) fizetett a Rogán–Sarka pároshoz köthető cégnek a műsorért. Azonban brutálisan kevesen nézték a Miss Worldöt. Ha ez nem lenne elég, több közös cégük is van, például a Top News Hungary Kft. vagy a Nakama & Partners.

Rogán-Gaálról nemrég annak kapcsán írtunk, hogy a kormányzati tiltás ellenére a Balatonra utazott pihenni.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3