Rogán Cecília újra férjhez megy, Sarka Kata Ljudmila Ulickaja-idézettel gratulált

Rogán Antal volt felesége, Gaál Cecília újra férjhez megy, a leánybúcsúról az egyik legjobb barátnője, Sarka Kata nem mulasztott el beszámolni.

Alig egy éve vált el a Rogán házaspár

Tavaly november 15-én tudta meg a magyar közélet, hogy elválik Rogán Antal propagandaminiszter és felesége, Gaál Cecília. Talán még érdekesebb, hogy erről közleményt adott ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtóosztálya.

Rogánék elmondásuk szerint 2006 őszén ismerkedtek meg, azonban az első találkozás körülményeit nem mindig ugyanúgy idézték fel.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Egy kiállításmegnyitón találkoztunk a belvárosban, öt hónappal ezelőtt. Mögöttem állt, megkocogtatta a vállamat, és elhívott kávézni. Először nemet mondtam, mert a tévéből ismerve egyáltalán nem volt szimpatikus. Aztán néhány mondatot váltottunk, és meggondoltam magam[/perfectpullquote]

– nyilatkozta a feleség a lánykérés idején a Blikknek.

Titokzatos Dániel Rogán Cecília új párja

Noha alig fél éve elvált a propagandaminisztertől Gaál Cecília, megtartotta a nevét, legalábbis Instagramon így található meg. Azonban ez nem jelenti azt, hogy érzelmileg még kötődne a miniszterhez. A politikusfeleségből üzletasszonnyá, majd influenszerré vált Cecília egy ideje már a világ tudomására adta, hogy szerelmes valakibe, de eddig csak térdtől lefelé mutatta meg az illetőt. Ám egy május 13-án feltöltött fotóból már több is látszott.

A kép felhasznàlása nem megengedett ! Bàrmilyen jellegű felhasználása jogi eljárásokat von maga után ! #love #mylove #together #togetherathome #togetherforever

No Description

Azt sajnos nem részletezi az üzletasszony, ki is a választottja, de a korábbi posztok alapján azt sejteni, hogy teniszezik. Több kommentelő egyébként Dánielnek írja le a férfit.

Sarka Kata megvillantotta intellektusát

Onnan lehet tudni halandó embernek, hogy házasság elé ház Rogán-Gaál, hogy jó barátnője és üzlettársa, Sarka Kata a leánybúcsúról osztott meg fotót a hivatalos Instagram-oldalán.

rogan cecilia sarka kata uj ferj
Rogán Antal volt felesége, Gaál Cecília (b) és Sarka Kata (j) / Fotó: Rogán Cecília Instagram-oldala

Sarka egyenesen a kortárs irodalom egyik nagy alakját, az orosz Ljudmila Ulickaját hívta segítségül.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A sors nem mindennapi boldogságot adott nekünk ajándékba. Szeretni és tisztelni egymást – lásd be – nagyon ritka és boldog kombináció[/perfectpullquote]

– citálta Ulickaját Sarka.

https://www.instagram.com/p/CC6wv7XBEEs/

Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata régóta jó barátságot ápolnak, és az üzletben is építik közös jövőjüket. Tavaly szeptemberben lakótársakká is váltak, hiszen a még együtt élő Rogán-házaspár Sarka férjétől bérelt házat. De szintén 2019-ben a kettejük nevéhez köthető a két kormánypárti szépségverseny közül az egyik, a Miss World – a másik a Miss Universe, amely Andy Vajna özvegyéhez, az azóta az Egyesült Államokban élő Palácsik Tímeához tartozik. A Duna TV a 24.hu által kikért adatok szerint 52,6 millió forint plusz áfát (66,8 millió forintot) fizetett a Rogán–Sarka pároshoz köthető cégnek a műsorért. Azonban brutálisan kevesen nézték a Miss Worldöt. Ha ez nem lenne elég, több közös cégük is van, például a Top News Hungary Kft. vagy a Nakama & Partners.

Rogán-Gaálról nemrég annak kapcsán írtunk, hogy a kormányzati tiltás ellenére a Balatonra utazott pihenni.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból