Jess Soares minden egyes nap körülbelül másfél órát tölt a tükör előtt, hogy Rotting Baby, azaz Rohadó Baba külseje legyen.

Mint mondta Jess Soares, “nem vagy annyira őrült, mint azt hiszed. Egyszerűen a művészeten keresztül fejezed ki önmagad”, írja a Daily Mail.

346B07E5 0E78 41D6 A9C5 89F2B37A565D
Jess Soares, A Rotting Baby, Azaz A Rohadó Baba / Fotó: Daily Mail

Ezt annak apropóján mondta, hogy mindig vannak emberek, akik megértik a másikat. Bármennyire is őrültségnek látszik, amit csinál vagy ahogy kinéz, mindig lesznek olyanok, akik hasonlóan cselekednek és/vagy néznek ki.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Szeretném tudatni az emberekkel, hogy vannak odakinn olyanok, akik megértenek és segíteni fognak neked[/perfectpullquote]

– mondta a Rohadó Babay, Jess Soares.

Nagyon szereti a hamburgert Palvin Barbara, de van, amit még szívesebben a vesz a szájára

1.7m Likes, 13k Comments – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: “Better than Burgers ?” Palvin Barbara legújabb fotóján, amit Instagramra posztolt, épp csókot váltanak. Mint írja a szupermodell, “jobb, mint a hamburger”. A magyar modell egy igencsak pikáns, derékig kivágott, leopárdmintás ruhában pózol a kamerának. Ráadásul a ruha kialakítása miatt fehérneműt sem visel.

És hogy írja le a kinézetét? Mint mondja, “egy alternatív, kifordított japán divat.” Viszont nem tartja magát egy élő játékbabának.

Csodáld meg a Playboy novemberi címlaplányokat – GALÉRIA

A tavalyi Playboy playmate Ines Rau volt, aki történelmet írt. A 26 éves modell, Ines Rau történelmet írt, mint a Playboy első transzgender paymate-je. Rau úgy nyilatkozott a Playboynak, hogy sok ideig nem is nevezte magát transgendernek, de most már teljesen megbarátkozott a gondolattal. Nem szabad másnak látszani, mint ami vagy.

Noha, mint mondta a 24 éves Rhode Island-i lány, inspirálják a babák. 

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet