Nézem Film A Függetlenség napja rendezője az eddigi legnagyobb katasztrófát hozhatja...

A Függetlenség napja rendezője az eddigi legnagyobb katasztrófát hozhatja a Földre új filmjében

Promóció

A Függetlenség napja rendezőjének, Roland Emmerich-nek legújabb katasztrófafilmjében a Moonfallban, ismét veszélybe kerül a Föld teljes lakossága.

Promóció
- Advertisement -

Kevesen vannak, akik annyira vonzódnak a katasztrófafilm műfajához, mint Roland Emmerich. A rendező az eddigi legnagyobb katasztrófát tervezi a Földre szabadítani a Moonfall című filmjében. Egy aszteroida csapódik a Holdba, amely kibillenti az égitestet a helyzetéből egyenesen a Föld felé.

Roland Emmerich filmrendező a katasztrófafilmek megszállottja / Fotó: Stuff

A blockbuster rendező a cannes-i filmfesztiválon jelentette be legújabb filmtervét, amelyet az elképzelései szerint 150 millió dollárból lehetne megvalósítani.

Ez egy olyan projekt, amit már régóta szeretnék megvalósítani. Hiszen nincs még egy ilyen különleges hold a Naprendszerben

– nyilatkozta a rendező a Deadline magazinnak.

A rendező a Moonfall című filmet a Függetlenség napja és a 2012 filmek egyvelegeként képzeli el, de mindenféle földönkívüli elem nélkül. Ahogy a többi filmje esetében itt is fontos szerepet kap majd a humor, tehát nem veszi magát teljesen komolyan.

A 2012 című filmben éppen összedől egy amerikai nagyváros / Fotó IMDb

Emmerich még gondolkodik a szereposztáson, hiszen az elképzelése szerint a Földet egy sokszínű, vegyes, amerikaiakból álló csapatnak kell majd megmentenie. A rendező szerint az ötlet egy franchise lehetőségét is magában rejti, akárcsak a Függetlenség napja estén.

via GIPHY

Mielőtt belevágna a Hold pályájának eltérítésébe Roland Emmerich egy második világháborús filmmel a Midway című szuperprodukcióval fogja meghódítani a mozivásznakat idén novemberben.

Christopher Nolan visszatér a vászonra / Jön a Dundirk

Christopher Nolan 2017-ben újra új filmet hoz nekünk a mozivásznakra. A filozofikus, elrévedő, olykor szélsőséges témákat is boncolgató rendező, aki olyan filmeket jegyez, mint az új Batman-trilógia, A tökéletes trükk vagy a Csillagok között, 2014 óta nem jelentkezett új produkcióval.

A háborús film igazi sztárparádé, hiszen olyan nevek tűnnek majd fel a stáblistán, mint Woody Harrelson, Luke Evans, Mandy Moore, Patrick Wilson, Aaron Eckhart, Nick Jonas, és Dennis Quaid.

Promóció
ForrásJoblo
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3