A Függetlenség napja rendezőjének, Roland Emmerich-nek legújabb katasztrófafilmjében a Moonfallban, ismét veszélybe kerül a Föld teljes lakossága.

Kevesen vannak, akik annyira vonzódnak a katasztrófafilm műfajához, mint Roland Emmerich. A rendező az eddigi legnagyobb katasztrófát tervezi a Földre szabadítani a Moonfall című filmjében. Egy aszteroida csapódik a Holdba, amely kibillenti az égitestet a helyzetéből egyenesen a Föld felé.

Roland Emmerich Moonfall
Roland Emmerich Filmrendező A Katasztrófafilmek Megszállottja / Fotó: Stuff

A blockbuster rendező a cannes-i filmfesztiválon jelentette be legújabb filmtervét, amelyet az elképzelései szerint 150 millió dollárból lehetne megvalósítani.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ez egy olyan projekt, amit már régóta szeretnék megvalósítani. Hiszen nincs még egy ilyen különleges hold a Naprendszerben[/perfectpullquote]

– nyilatkozta a rendező a Deadline magazinnak.

A rendező a Moonfall című filmet a Függetlenség napja és a 2012 filmek egyvelegeként képzeli el, de mindenféle földönkívüli elem nélkül. Ahogy a többi filmje esetében itt is fontos szerepet kap majd a humor, tehát nem veszi magát teljesen komolyan.

2012 Roland Emmerich
A 2012 Című Filmben Éppen Összedől Egy Amerikai Nagyváros / Fotó Imdb

Emmerich még gondolkodik a szereposztáson, hiszen az elképzelése szerint a Földet egy sokszínű, vegyes, amerikaiakból álló csapatnak kell majd megmentenie. A rendező szerint az ötlet egy franchise lehetőségét is magában rejti, akárcsak a Függetlenség napja estén.

via GIPHY

Mielőtt belevágna a Hold pályájának eltérítésébe Roland Emmerich egy második világháborús filmmel a Midway című szuperprodukcióval fogja meghódítani a mozivásznakat idén novemberben.

Christopher Nolan visszatér a vászonra / Jön a Dundirk

Christopher Nolan 2017-ben újra új filmet hoz nekünk a mozivásznakra. A filozofikus, elrévedő, olykor szélsőséges témákat is boncolgató rendező, aki olyan filmeket jegyez, mint az új Batman-trilógia, A tökéletes trükk vagy a Csillagok között, 2014 óta nem jelentkezett új produkcióval.

A háborús film igazi sztárparádé, hiszen olyan nevek tűnnek majd fel a stáblistán, mint Woody Harrelson, Luke Evans, Mandy Moore, Patrick Wilson, Aaron Eckhart, Nick Jonas, és Dennis Quaid.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet