Ronnie Wood Picasso-inspirálta Rolling Stones-festményt fedett fel

Ronnie Wood, a Rolling Stones gitárosa lerántotta a fátylat egy festménysorozatról, ami a banda előtt tiszteleg. Az alkotásokat Picasso inspirálta, írja az NME.

Ronnie Wood online árusítja az öt festményből álló Abstract Stones címet viselő sorozat darabjait. Az alkotások dedikálva kerülnek új gazdához.

Ronnie Wood Rolling Stones Picasso Rolling Stones festmény
Ronnie Wood festménysorozata saját Picasso-értelmezését vegyíti a Rolling Stones tagjaival. / Fotó: India Times Post

Wood a Picasso Stones-nak becézi a festményeket. A gitáros a festő The Three Dancers festményéből inspirálódott. A sorozat Wood saját Picasso-értelmezését vegyíti a zenekar tagjaival.

Kiderült, hogy szívbillentyűcsere miatt műtik meg a Rolling Stones énekesét, Mick Jaggert

Mint mi is megírtuk, a legendás frontember, Mick Jagger egészségügyi problémái miatt elhalasztotta két koncertjét is a Rolling Stones. A Drudge Report amerikai hírportál értesülése szerint a legendás együttes 75 éves frontemberén még ezen a héten New Yorkban végrehajtják a műtétet, és Jagger várhatóan teljesen felépül. A hírportál szerint nyárra várható visszatérése a koncertszínpadra.


A gitáros elmondása szerint remekül szórakozott a festmények készítése közben. Bár Pablo gyakran inspirálódott más művészek munkásságából, Wood szerint a festő sosem gondolta volna, hogy valaki majd épp az ő alkotásaihoz nyúl majd inspirációért. Bevallotta, úgy gondolja, a legendás festő hízelgőnek tartaná Wood festményeit.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból