Rose McGowan nyílt levélben bírálta Donald Trumpot

Rose McGowan szerint mérgező személyiség az amerikai elnök, Donald Trump. Súlyos betegségnek és rákfenének titulálta ezen felül.

Weinstein után Trump a feminista színésznő célpontja

A színésznőből aktivistává avanzsált, Harvey Weinsteint börtönbe juttató Rose McGowan kritikus hangvételű nyílt levélben bírálta elnökét, Donald Trumpot. Mérgező személyiségnek, súlyos betegségnek és rákfenének titulálta, írja a Dazed.

Rose Mcgowan
A Metoo-Mozgalom Atyja, Roes Mcgowan / Fotó: Abc News

Az Elátkozott generáció sztárja a Facebookon osztotta meg Trump bírálatát. A levelet egyenesen Trumpnak és a saját kiszolgáló médiáinak címezte. Azzal vádolva őket, hogy túszul ejtették a tömegtájékoztatást. A színésznő szerint az elnök politikája miatt betegedett meg a vaginája is.

Itt van a változás ideje McGowan szerint

„Ez a valóság. Betegek vagyunk. A megfélemlítés rákfenéjének uralma alatt élünk, ez a megfélemlítés olyan mint a rák, ez az amit egy percig sem tűrünk tovább. Nem akarom ilyen módon élni az életemet. Büszke amerikai és világpolgár vagyok. Nem Amerikának kell szégyenkeznie, te vagy az, aki ezt a propagandát terjeszti” – bírálta élesen Trumpot McGowan.

Rose McGowan: „Hollywood nem volt elég bátor kiállni mellettem”

Rose McGowan elsőként mondta el, mi is folyik valójában a filmiparban, főként Hollywoodban, amikor a kamerák nem forognak. Állítása szerint Harvey Weinstein 1997-ben megerőszakolta a Sundance Filmfesztivál on. Amikor ezt nyilvánosan elmondta, nem hittek neki az emberek. Ez derékba törte a karrierjét, pedig hiányzik neki a színészet.

McGowan felszólította azokat, akik hatalmi pozícióban vannak, hogy térjenek jó útra akármibe is kerül, hiszen eljött a változás ideje.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból