Követem Élet + Stílus Rose McGowan nyílt levélben bírálta Donald Trumpot

Rose McGowan nyílt levélben bírálta Donald Trumpot

Promóció

Rose McGowan szerint mérgező személyiség az amerikai elnök, Donald Trump. Súlyos betegségnek és rákfenének titulálta ezen felül.

Weinstein után Trump a feminista színésznő célpontja

Promóció
- Advertisement -

A színésznőből aktivistává avanzsált, Harvey Weinsteint börtönbe juttató Rose McGowan kritikus hangvételű nyílt levélben bírálta elnökét, Donald Trumpot. Mérgező személyiségnek, súlyos betegségnek és rákfenének titulálta, írja a Dazed.

A Metoo-mozgalom atyja, Roes McGowan / Fotó: ABC News

Az Elátkozott generáció sztárja a Facebookon osztotta meg Trump bírálatát. A levelet egyenesen Trumpnak és a saját kiszolgáló médiáinak címezte. Azzal vádolva őket, hogy túszul ejtették a tömegtájékoztatást. A színésznő szerint az elnök politikája miatt betegedett meg a vaginája is.

Itt van a változás ideje McGowan szerint

„Ez a valóság. Betegek vagyunk. A megfélemlítés rákfenéjének uralma alatt élünk, ez a megfélemlítés olyan mint a rák, ez az amit egy percig sem tűrünk tovább. Nem akarom ilyen módon élni az életemet. Büszke amerikai és világpolgár vagyok. Nem Amerikának kell szégyenkeznie, te vagy az, aki ezt a propagandát terjeszti” – bírálta élesen Trumpot McGowan.

Rose McGowan: „Hollywood nem volt elég bátor kiállni mellettem”

Rose McGowan elsőként mondta el, mi is folyik valójában a filmiparban, főként Hollywoodban, amikor a kamerák nem forognak. Állítása szerint Harvey Weinstein 1997-ben megerőszakolta a Sundance Filmfesztivál on. Amikor ezt nyilvánosan elmondta, nem hittek neki az emberek. Ez derékba törte a karrierjét, pedig hiányzik neki a színészet.

McGowan felszólította azokat, akik hatalmi pozícióban vannak, hogy térjenek jó útra akármibe is kerül, hiszen eljött a változás ideje.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3