Nem túl vidám Rose McGowan története, ettől függetlenül a #MeToo élharcosaként nem mondott le a filmes karrierről. McGowan Pomerania címmel animációs filmet készít egy kis politikai töltettel.

Rose McGowan elsőként mondta el, mi is folyik valójában a filmiparban, főként Hollywoodban, amikor a kamerák nem forognak. Állítása szerint Harvey Weinstein 1997-ben megerőszakolta a Sundance Filmfesztiválon. Amikor ezt nyilvánosan elmondta, nem hittek neki az emberek.

Ez derékba törte a karrierjét, pedig hiányzik neki a színészet. McGowan jelenleg egy animációs filmet rendez, melynek a Pomerania címet adta. A filmben kutyák lesznek a főszereplők, és McGowan inkább amolyan társadalmi tükröt szeretne mutatni alkotásával, semmint csupán szórakoztatni.

Rose Mcgowan
Filmje Tükröt Tart A Társadalomnak / Fotó: Abc News

A film egy kiskutyáról szól, aki egy szekrényben bújik meg, majd előjön és ő lesz Pomerania királynője. Hadilábon áll Muttlandiával, ahol a tökfejek laknak („mutt” angolul hülyét, tökfejet jelent – a szerk.). McGowan elmondása szerint az egész a fajokról, az osztályharcokról szól, de vicces módon.

Pomerania amúgy egy régió Lengyelország és Németország között, a Balti-tenger partján. Habár nem lehet tudni, hogy McGowan filmjének van-e földrajzi köze a területhez, annál inkább a kutyafajtának, mely a filmben szerepel.

A pomerániai törpespicc ugyanis valóban erről a területről származik.

Kiderült, hogy Madonna is a szexuális áldozatai közt volt Harvey Weinsteinnek

A sztár erről a The New York Times amerikai napilapnak adott interjújában beszélt, írja a . Hollywoodot 2017-ben megrázta Harvey Weinstein filmmogul szexuális zaklatási botránya, amely elindította a munkahelyi zaklatások elleni Time’s Up! mozgalmat. Számos színésznő vádolta meg a producert azzal, hogy hatalmával visszaélve szexuálisan zaklatta, kihasználta őket.

Remélhetőleg, a film elég erőt ad McGowan-nek, hogy folytassa rendezői karrierjét. Annak idején kiállt Hollywood mellett, de válaszként elutasítást kapott.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Hollywood nem volt elég bátor, hogy kiálljon mellettem, amikor én kiálltam érte. Segítettem a rendszer megtisztításában, cserébe senki nem állt ki értem. Nagyon hiányzik a színészkedés, de az már a múlté, főként azért, mert nem kaptam elég támogatást[/perfectpullquote]

– mesélte a volt színésznő.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet