Nézem Film Rose McGowan: „Hollywood nem volt elég bátor kiállni mellettem”

Rose McGowan: „Hollywood nem volt elég bátor kiállni mellettem”

Promóció

Nem túl vidám Rose McGowan története, ettől függetlenül a #MeToo élharcosaként nem mondott le a filmes karrierről. McGowan Pomerania címmel animációs filmet készít egy kis politikai töltettel.

Promóció
- Advertisement -

Rose McGowan elsőként mondta el, mi is folyik valójában a filmiparban, főként Hollywoodban, amikor a kamerák nem forognak. Állítása szerint Harvey Weinstein 1997-ben megerőszakolta a Sundance Filmfesztiválon. Amikor ezt nyilvánosan elmondta, nem hittek neki az emberek.

Ez derékba törte a karrierjét, pedig hiányzik neki a színészet. McGowan jelenleg egy animációs filmet rendez, melynek a Pomerania címet adta. A filmben kutyák lesznek a főszereplők, és McGowan inkább amolyan társadalmi tükröt szeretne mutatni alkotásával, semmint csupán szórakoztatni.

Filmje tükröt tart a társadalomnak / Fotó: ABC News

A film egy kiskutyáról szól, aki egy szekrényben bújik meg, majd előjön és ő lesz Pomerania királynője. Hadilábon áll Muttlandiával, ahol a tökfejek laknak („mutt” angolul hülyét, tökfejet jelent – a szerk.). McGowan elmondása szerint az egész a fajokról, az osztályharcokról szól, de vicces módon.

Pomerania amúgy egy régió Lengyelország és Németország között, a Balti-tenger partján. Habár nem lehet tudni, hogy McGowan filmjének van-e földrajzi köze a területhez, annál inkább a kutyafajtának, mely a filmben szerepel.

A pomerániai törpespicc ugyanis valóban erről a területről származik.

Kiderült, hogy Madonna is a szexuális áldozatai közt volt Harvey Weinsteinnek

A sztár erről a The New York Times amerikai napilapnak adott interjújában beszélt, írja a . Hollywoodot 2017-ben megrázta Harvey Weinstein filmmogul szexuális zaklatási botránya, amely elindította a munkahelyi zaklatások elleni Time’s Up! mozgalmat. Számos színésznő vádolta meg a producert azzal, hogy hatalmával visszaélve szexuálisan zaklatta, kihasználta őket.

Remélhetőleg, a film elég erőt ad McGowan-nek, hogy folytassa rendezői karrierjét. Annak idején kiállt Hollywood mellett, de válaszként elutasítást kapott.

Hollywood nem volt elég bátor, hogy kiálljon mellettem, amikor én kiálltam érte. Segítettem a rendszer megtisztításában, cserébe senki nem állt ki értem. Nagyon hiányzik a színészkedés, de az már a múlté, főként azért, mert nem kaptam elég támogatást

– mesélte a volt színésznő.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3