Nem hagyták szó nélkül a rivális tévécsatorna kampányát az RTL Klub híradósai.

Szellő István és Erős Antónia a mai híreket olvasták be az RTL Klub Híradójában, majd a műsor végén arra buzdítottak minden nézőjüket, hogy menjenek el szavazni április 3-án, vasárnap. 

Mindezt tették aznap, amikor a rivális tévécsatorna, a TV2 arcai nyilvánosan kampányolt Orbán Viktor és a Fidesz mellett.

Szellő István kiemelte, hogy “az a legfontosabb, hogy menjenek el szavazni április 3-án”. Erős Antónia gyorsan figyelmeztette a kollégáját, hogy “ki ne mondd, hogy kire”! Mire Szellő: “Újságíró vagyok, nem propagandista!” – utalva ezzel a kormányszócsövévé vált Tényekre.

Délelőtt jelent meg a hír, hogy a TV2 arcai kampányolnak újfent.

„Szeretném, hogy a családom és a gyermekeim továbbra is békében élhessenek” – mondja Gönczi Gábor, a Tények egyik arca abban a videóban, amiben a tévécsatorna dolgozói arra buzdítanak, hogy mindenki szavazzon nem is a Fideszre, hanem egyenesen Orbán Viktorra.

Kapcsolódó cikk

A videóban Marsi Anikó, Istenes László, de még a csatorna hírigazgatója, Szalai Vivien is elmondja, miért csodálatos most szerintük minden Magyarországon, ezt fokozza Marsi azzal, hogy olyan országban szeretne élni „a jövőben is, amelyik kimarad a háborúból, és ehhez olyan vezetőre van szükség, mint Orbán Viktor”.

Majd ezek után sorra mindenki szépen elmondja, „ezért támogatom Orbán Viktort április 3-án”.

Azért is érdekes mindez az alapvetőn túl, mert négy évvel ezelőtt a TV2-t 3,45 millióra bírságolták, amiért a csatorna műsorvezetői nyíltan Orbánnak kampányoltak. A csatorna dolgozói akkor a mostani videóhoz hasonlóban tudatták, hogy mind a Fideszre szavaznak.

Mindemellett, mint beszámoltunk róla ebben a cikkünkben, már hivatalosan is a Fideszt támogatja Gáspár Győző “Győzike”. Budai Gyula fideszes képviselő írt ajánlást ahhoz, hogy Győzike Fidesz-tag lehessen és beléphessen a pártba. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet