Az RTL Magyarország toronymagasan vitte az egész hetet, az Álarcos énekes és A Konyhafőnök sokkal több nézőt vonzott, mint a TV2 műsorai.

Verhetetlen az RTL Klub néhány műsora

Továbbra is örülhet a nézettségi adatoknak az RTL Magyarország. Hétköznapokon A Konyhafőnök lefőzhetetlen, a gasztro reality csúcsokat dönt közönségarányával, a kiemelt kereskedelmi célcsoportban Sárközi Ákos, Rácz Jenő és Fördős Zé 20,6 SHR-százalékot hoznak, míg a Love Bistro 7 SHR-százalékot ért el.

A szombat A mi kis falunk töretlen népszerűségét igazolja. A dupla ismétléseket választja a nézők döntő többsége a TV2 műsorai helyett (RTL Klub 15,4 SHR-százalék kontra TV2 8,5 SHR-százalék), persze felkötheti az RTL Klub a nadrágját, ha elstartol a Dancing with the Stars – Mindenki táncol, amelynek résztvevőit az előző heti Sztárban sztárban jelentették be.

Érdekesség, hogy a 19 éve az RTL Klubnál lévő Lékai-Kiss Ramóna átigazol a szóban forgó műsor kedvéért a konkurenciához. Emiatt Lékai-Kiss követői élesen bírálták is. Ráadásul 16 év után Véber István meteorológus is távozott, hogy hobbijának éljen tovább.

A hírműsoruk is jobb volt a TV2-nél

A vasárnap egyértelműen az Álarcos énekesé volt. A világ legőrültebb és legrejtélyesebb showműsorát a 18-49-es korosztályú tévénézők 20,8 SHR-százaléka követte, ezzel magasan verte a konkurens csatorna showműsorát, a Sztárban sztárt, melynek teljesítménye csupán 16,6 SHR-százalék. Egyébként néhány napja Béres Alexandra esett ki, aki a cica volt a műsorban. Nem jött be neki az I’m Too Sexy című dal, írja a 24.hu.

Alarcos Enekes Rtl Klub Tv2 Nezettseg
Az Rtl Klub Népszerű Műsora, Az Álarcos Énekes / Fotó: Rtl Klub

A héten a Híradó és a Fókusz is rendre maga mögé utasította versenytársát: az RTL Klub Híradója 17,3 SHR-százalék, míg a konkrurens hírműsora (Tények) 13,9 SHR-százalék, valamint a Fókusz 15,6 SHR-százalék, versenytársa pedig 12,1 SHR-százalék.

Nem csak főműsoridőben veri a TV2-t az RTL Klub

A csatorna nem csak főműsoridőben, hanem egész napot tekintve is az élen van (RTL Klub 10,3 SHR-százalék kontra TV2 8,1 SHR-százalék). A kevesebb, 7 csatornából álló kábelportfóliónkat is többen nézték az elmúlt héten, mint a TV2 Csoport több, 13 csatornából álló flottáját. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Film+ csatorna 4,3 SHR-százalékkal (versenytársa a Mozi+ mindössze 3,6 SHR-százalékon áll).

Bejött a TV2 húzása, borsot tudott törni az RTL Klub orra alá

Bejött az a húzása a TV2 csatornának, hogy a Bezár a bazár műsor ismétléseit új részekkel toldották meg. Még korábban elfogytak a tavaszi szezonra forgatott epizódjai a TV2-nek, de így meg tudták oldani, hogy kitartson a vetélkedő. Az utolsó két hétben ugyanis az új évad részei közé időnként beiktattak ismétléseket, írja az .

Az RTL Klubon ezen a héten a Konyhafőnök döntő hete, A mi kis falunk új évada, valamint az Álarcos énekes harmadik, vendégnyomozóval, Nagy Ervinnel kiegészült adása kerül képernyőre.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk