Követem Média Nagyon elverte nézettségben az RTL Klub a TV2-t a...

Nagyon elverte nézettségben az RTL Klub a TV2-t a múlt héten

Promóció

Az RTL Magyarország toronymagasan vitte az egész hetet, az Álarcos énekes és A Konyhafőnök sokkal több nézőt vonzott, mint a TV2 műsorai.

Verhetetlen az RTL Klub néhány műsora

Promóció
- Advertisement -

Továbbra is örülhet a nézettségi adatoknak az RTL Magyarország. Hétköznapokon A Konyhafőnök lefőzhetetlen, a gasztro reality csúcsokat dönt közönségarányával, a kiemelt kereskedelmi célcsoportban Sárközi Ákos, Rácz Jenő és Fördős Zé 20,6 SHR-százalékot hoznak, míg a Love Bistro 7 SHR-százalékot ért el.

A szombat A mi kis falunk töretlen népszerűségét igazolja. A dupla ismétléseket választja a nézők döntő többsége a TV2 műsorai helyett (RTL Klub 15,4 SHR-százalék kontra TV2 8,5 SHR-százalék), persze felkötheti az RTL Klub a nadrágját, ha elstartol a Dancing with the Stars – Mindenki táncol, amelynek résztvevőit az előző heti Sztárban sztárban jelentették be.

Érdekesség, hogy a 19 éve az RTL Klubnál lévő Lékai-Kiss Ramóna átigazol a szóban forgó műsor kedvéért a konkurenciához. Emiatt Lékai-Kiss követői élesen bírálták is. Ráadásul 16 év után Véber István meteorológus is távozott, hogy hobbijának éljen tovább.

A hírműsoruk is jobb volt a TV2-nél

A vasárnap egyértelműen az Álarcos énekesé volt. A világ legőrültebb és legrejtélyesebb showműsorát a 18-49-es korosztályú tévénézők 20,8 SHR-százaléka követte, ezzel magasan verte a konkurens csatorna showműsorát, a Sztárban sztárt, melynek teljesítménye csupán 16,6 SHR-százalék. Egyébként néhány napja Béres Alexandra esett ki, aki a cica volt a műsorban. Nem jött be neki az I’m Too Sexy című dal, írja a 24.hu.

Az RTL Klub népszerű műsora, az Álarcos énekes / Fotó: RTL Klub

A héten a Híradó és a Fókusz is rendre maga mögé utasította versenytársát: az RTL Klub Híradója 17,3 SHR-százalék, míg a konkrurens hírműsora (Tények) 13,9 SHR-százalék, valamint a Fókusz 15,6 SHR-százalék, versenytársa pedig 12,1 SHR-százalék.

Nem csak főműsoridőben veri a TV2-t az RTL Klub

A csatorna nem csak főműsoridőben, hanem egész napot tekintve is az élen van (RTL Klub 10,3 SHR-százalék kontra TV2 8,1 SHR-százalék). A kevesebb, 7 csatornából álló kábelportfóliónkat is többen nézték az elmúlt héten, mint a TV2 Csoport több, 13 csatornából álló flottáját. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Film+ csatorna 4,3 SHR-százalékkal (versenytársa a Mozi+ mindössze 3,6 SHR-százalékon áll).

Bejött a TV2 húzása, borsot tudott törni az RTL Klub orra alá

Bejött az a húzása a TV2 csatornának, hogy a Bezár a bazár műsor ismétléseit új részekkel toldották meg. Még korábban elfogytak a tavaszi szezonra forgatott epizódjai a TV2-nek, de így meg tudták oldani, hogy kitartson a vetélkedő. Az utolsó két hétben ugyanis az új évad részei közé időnként beiktattak ismétléseket, írja az .

Az RTL Klubon ezen a héten a Konyhafőnök döntő hete, A mi kis falunk új évada, valamint az Álarcos énekes harmadik, vendégnyomozóval, Nagy Ervinnel kiegészült adása kerül képernyőre.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3