Rubint Réka egy 200 fős farsangi bulit tartott a Hotel Füredben. A társaság miatt annyi panasz érkezett a szálloda vendégeitől, hogy többet nem táborozhatnak náluk.

Rubint Réka farsangi buliján 200 fő vett részt, és sztárvendégekkel is szórakoztatták a vendégeket Csepregi Éva és Nótáry Mari személyében, írjaSzeretlek Magyarország.

A fitneszedző fényképeket és videókat is feltöltött arról, hogy milyen jól érezték magukat a hétvégén, de nem mindenki örült ennyire. A szálloda vendégei arról panaszkodtak a vezetőségnek, hogy Rubinték “tönkretették az estét, amiért egy vagyont fizettek”, mivel zajongtak, üvöltöztek és egyesek szerint asztalokon és pultokon táncoltak. 

Szeretnénk határozottan kijelenteni, hogy a hétvégi rendezvény „elfajulása” egyszeri és nem ismétlődő alkalom volt, melyet nem lehetett előre látni. Vendégeink táncos-zenés rendezvénye során az étteremben sem asztalon, sem ételtárolásra, átadásra alkalmas pulton nem táncoltak, azokra nem léptek fel. A közösségi médiában terjedő fotókon és videókon a vendégek a szálloda éttermének egyik térelválasztó párkányán táncoltak, ami mindössze pár percig tartott, mielőtt a szálloda vezetősége beavatkozott és felszólította a résztvevőket, hogy a táncolást a táncparketten folytassák, melynek a vendégek eleget is tettek

– írta a szálloda közleményben, válaszul a panaszokra. A bejegyzés kommentjeiben sokan vitatkoztak az elmondottakkal, és azt is kiemelték, hogy a bulizók a zárt térre vonatkozó hatályos szabályokat sem tartották be, és erre a személyzet sem figyelmeztette őket.

Kapcsolódó cikk

A Hotel Füred a kritikák hatására a Blikknek nyilatkozva bejelentette, felülvizsgálták a hotel profiljába illeszthető rendezvényeket, és az Alakreform táboroztatását a jövőben nem vállalják. 

Rubint Réka azt mondta a lapnak, nem gondolja, hogy ő hibázott volna. Szerinte a hotelnek kellett volna tájékoztatnia a vendégeit, hogy egy 200 fős rendezvényt tartanak, ami zajjal jár. 

Nekem semmi szégyellnivalóm nincs, nem hibáztam. Teljesítettem, amit vállaltam, odavittem 200 embert, akik nem kevés pénzt hagytak ott. A szállóvendégeknek még azt is megengedtük, hogy a bulira ingyen bejöjjenek és élvezhessék sztár­fellépőink, Csepregi Éva és Nótár Mary előadását. Arról­ nem tehetek, hogy a hotel vezetősége nem tud az ilyen rendezvényeknek el­k­ü­lönített helyet biztosítani és előre tájékoztatni a táboron kívüli vendégeket. Sajnálom, ha bárki pihenését elrontottuk, de tanultam az esetből, legközelebb csak olyan helyre megyünk, ahol az egész szállodát mi vesszük ki

– mondta a fitneszedző.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet