Rubint Réka bevallotta, folyamatosan aggódik gyerekeiért, és bármit megtenne, hogy állandóan tudja, minden rendben van velük.

Rubint Réka és Schobert Norbert a Blikk TV Címlapsztori című műsorában vendégeskedtek, ahol elárulták, a szülőség folyamatos aggodalmat jelent számukra.

Amikor gyermeket vállalsz, akkor nem méred fel, hogy innentől kezdve egy életem át, amíg élsz, aggódsz. Mindegy, hogy a gyereked kettő éves, tizenkettő, huszonkettő vagy ötvenkettő

– árulta el, hozzátéve, hogy elönti a pánik, ha valamelyik gyermeke nem reagál egy üzenetére vagy hívására, és egy lokátor alkalmazást is használ, hogy figyelje őket. 

Mindenkinél van lokátor, de ha tehetném, csipet ültetnék beléjük. Amikor nem érem el valamelyik gyereket, addig kutatok, amíg meg nem találom, hogy kivel van és hívom azt az embert

– vallotta be. “Persze ilyenkor már úgy veszik fel, hogy anya, lemerültem, már töltőn van a telefonom.” Állítása szerint a gyerekek ezt nem bánják, hiszen ők is előszeretettel figyelik, hogy merre járnak a szüleik. 

“Hihetetlen az anyai megérzés, mert mikor hívod? Biztos, hogy akkor, amikor nem elérhető. Van, hogy egy hónapig nem hívom őket, amikor elmennek este barátokkal. Aztán egy napon ráírok és látom, hogy nincs kézbesítve az üzenet, lever a víz. Várok öt percet, hogy biztos épp nincs internet. De közben gondolkodom, hogy kivel is ment, hova, és akkor neki megvan az anyukája barátnőjének a száma… Ráírok, elkérem anyuka számát és akkor megvannak!” – magyarázta a fitneszedző.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet