A Missguided divatcég puláóverkollekcióval rukkolt kisebb méretű kutyák és gazdijaik számára.

A tél még sajnos nem múlt el. A zimankós idő beköszöntével mindenki a saját bőrén érezheti a hideget, beleértve kis kedvenceinket is. A Missguided divatcég ezért elragadó outfitet tervezett kutyákra, írja a Bored Panda.

A kutyák sem szeretik a hideget

Kutya Divat6 E1574372538849
Kutya Egy Divat / Fotó: Missguided

A legkisebb négylábú társaink nem minden esetben vannak felkészülve a hidegre, ezért a gazdik kötelessége, hogy segítsenek nekik a viszontagságos időjárás elviselésében. Ennek pedig az egyik legjobb módja egy elbűvölő és jó meleg kutyapulcsi. Akár Hol van Waldót is játszhattok.

A jó gazdi felkészíti a kutyáját a hidegre

Amikor egy gondos gazdi meleg ruhákat indul beszerezni, nem feledkezik meg a kis kedvencéről sem.

Missguided divatmárka nem “hagyja hidegen” a négylábú kedvenceket sem, hiszen kutyák számára viselhető, meleg, téli ruhaneműket kínálnak.

Meleg és divatos

A brit divatcég olyan kötött pulóvereket árul, amelyek miniatűr változatai a kis kedvencek méretéhez igazodik. Így lehetőség van arra, hogy a gazdik és kutyáik összeöltözzenek a téli hónapok alatt.

A cég különböző stílus ruhaneműket kínál a klasszikus kötött pulóvertől, a kapucnis kardigánon át, az elegáns bézs garbókig.

Többféle méret és stílus választható

Az ebpulcsik három különböző méretben kaphatóak: a kisméretű a csivaváknak, yorkshire terriereknek és hasonló kistermetű ebeknek, a középméret a pudliknak és tacskó méretű állatkáknak (pl: jack russell terrier, mini schnauzer, cocker spániel) ajánlott.

A nagy méret pedig a nagyobbak – westie-k, cocker spánielek és beagles-ök – számára javasolt. Még nagyobb méretű kutyáknak egyelőre nem kínál pulóvereket a Missguided.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet