A koronavírus néha tényleg olyannak tűnik, mint egy rossz álom, egy hihetetlen fantasy vagy egy kreatív varázslósztori. A krízis pedig mindenkitől griffendéli viselkedést követel meg, ez egészen biztos. Rupert Grint, a Harry Potter sztárja köszönetét fejezte ki egy szülésznőnek példás magatartásáért videóchaten keresztül. 

Gryffindori magatartás

Sam Halliwell, 33 éves szülésznő az angliai Birmingham Women’s Hospital-ban dolgozik, munkáját a koronavírus generálta helyzet ellenére sem hagyta fel, élvonalban harcol a vírussal számos más egészségügyi dolgozóval együtt. A nő a járvány kirobbanása óta egy hotelben él, izolálva magát immunszuppresszív gyógyszereket szedő férjétől, hogy ne fertőződhessen meg a kórházból esetlegesen hazahozott betegséggel. 

Rupert Grint Korona Sam
Rupert Grint Szerint A Szülésznő Magatartása Gryffindori / Fotó: Getty Images

Rupert Grint, a Harry Potter Ron Wisley-e annyira megindítónak találta a történetet, hogy eldöntötte, meglepi az éjszakai műszakban dolgozó nőt és köszönetet nyilvánít neki. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Hallottam a sztoridat, és az egész valami elképesztő! Az áldozatok, amiket hozol, igazán inspirálók. Ez nagyon griffendéli viselkedés, köszönjük szépen [/perfectpullquote]

– mondja Rupert Grint videóchaten keresztül, amihez Miriam Margolyes is csatlakozott. A jelenleg 78 éves színésznő szintén a Harry Potterben tűnt fel, mint Sprout professzor. 

Ron Wisley újjászületik?

Rupert Grint nem sokára azonban élőben is közelebb kerülhet a szülészethez, hiszen párjával, Georgia Groome-mal várják első gyermeküket. A két fiatal 2011 óta randevúznak, a kapcsolatukat azonban elrejtették a nyilvánosság előtt.

J. K. Rowling különleges Harry Potter-tartalmakkal segíti a karanténozó gyerekeket

Az online elérhető kezdeményezés a Bloomsbury és Scholastic kiadók közreműködésével jött létre, olyan tartalmakkal, mint a varázslós oktatóvideók, szórakoztató cikkek, kirakós játékok, írja a . A játékos tartalmak garmadája nem csak a Harry Potter-könyvek rajongóinak ajánlott, hanem azoknak is, akik még csak most ismerkednek a varázslótanonc kalandjaival. Az oldal ingyenesen hozzáférhető.

A 28 éves Groome-ról nemrégiben kiderült, hogy gyermeket vár Rupert Grinttől, ezt meg is erősítette a People magazinnak, ám lényegesen több információt továbbra sem szeretnének megosztani a nagy közönséggel. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ha lenne egy fiam, Ronnak hívnám? Jó kis név, de valószínűleg nem. A Grinttel amúgyis furcsa párosítás lenne [/perfectpullquote]

– játszott el a gondolattal Rupert Grint.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet