Rupert Grint is regisztrált az Instagramra és az első fotóját szétimádják

Újabb A-listás színész adta be a derekát, és regisztrált az Instagramra. Rupert Grint első fotóját több mint 2,3 millióan kedvelik.

Megmutatta Wednesdayt

Helló, Instagram! 10 év késéssel, de én is itt vagyok! Grint a Gramon! Bemutatom nektek Wednesday G. Grintet, vigyázzatok magatokra, Rupert” – ezzel köszönt be az Instagramon Rupert Grint, a Harry Potter-filmek Ronja.

Rupert Grint Instagram Gyereke Felesege Georgia Groome
Rupert Grint és felesége, Georgia Groome / Fotó: BackGrid

És élünk a gyanúperrel, miért épp szerdán regisztrált a közösségi oldalra Grint (magyarul a Wednesday szerdát jelent).

A fotó alatt számos híresség is kommentált, többek között Tom Felton, aki Dracót alakította a Harry Potter-filmekben. Mint írta Felton, “ideje volt” regisztrálnia Grintnek.

Egy fotó, ami sokat mond el

Ez egyébként az első fotó, amit a színész megoszt a babáról, aki már 6 hónapos! És az is csak most derült ki, hogy Grint és kedvese, Georgia Groome a Wednesday nevet adták kislányuknak. 

No Title

No Description

A pár 2011 óta van együtt, szinte végig titokban tartották a babavárást, majd a szülést, és csak most, fél évvel a születése után láthatjuk a picit.

Idén májusban Jennifer Aniston is úgy döntött, regisztrált Instagramra. A platform szervere egyébként meg is sínylette, ugyanis fél nap alatt 5 millióan kezdték el követni. Aniston első posztjában a koronavírusnak intett be. A Jóbarátokkal befutott színésznőt Johnny Depp követte, akit szintén több millióan kezdtek el követni néhány óra alatt. Ahogyan Aniston, úgy Depp is a koronavírusról beszélt első posztjában, valamint bejelentette, hogy kisfilmet forgat.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból