Az Oscar-díjas Russell Crowe kapta a könyörtelen maffiózó szerepét a Paramount új, American Son (Amerikai fiú) című thrillerében, amely Jacques Audiard cannes-i nagydíjas A próféta című filmje nyomán készül.

Crowe csatlakozik Rapman mellé

Az American Son című filmet a Variety értesülése szerint Andrew “Rapman” Onwubolu rendezi, a forgatókönyvet pedig Dennis Lehane írja. A színész-rendező Rapman a Blue Story című filmje után kapta a felkérést a Paramounttól.

Russell Crowe American Son
Russell Crowe Kapta A Főszerepet Az American Son Filmben / Fotó: Getty Images

Az American Son főhőse a könyörtelen maffiózó (Russell Crowe) befolyása alá kerül a börtönben. Miközben felépíti saját bűnbandáját, mentorát sem kíméli, és kivívja helyét az olasz és orosz maffia mellett.

Az Unhinged (Tébolyodott) is érkezik júliusban

A Paramountnál már keresik a főszereplőt, a válogatás hamarosan el is kezdődik. Audiard a 2009-es cannes-i filmfesztiválon kapta meg a zsűri nagydíját A prófétáért, amit később Oscar-díjra is jelöltek.

Ezen a filmek premierjei csúsznak a koronavírus miatt

A nagy filmstúdiók a koronavírus-járvány és a mozi bezárások miatt kénytelenek új időpontokat találni a már kitűzött premierdátumok helyett, írja a . Kína még januárban döntött úgy, hogy bezárja a mozikat és vidámparkokat, hogy megfékezzék a járvány terjedését. A távol-keleti ország azóta már fokozatosan újranyitja a filmszínházakat, de a világ más tájain még folyamatban vannak a bezárások.

Crowe legújabb filmjét, az Unhinged című thrillert július 1-jén kezdik forgalmazni Észak-Amerikában, ahol ezzel a produkcióval nyílnak meg a mozik.

Az Oscar-díjat nyert és nagy sikert aratott Gladiátor folytatása is készülőben van, viszont Crowe nélkül. Egyébként idén bezsebelt egy Golden Globe-díjat legjobb férfi főszereplőként a televíziós minisorozat vagy film kategóriában. Noha alkotásként a Csernobil elvitte a díjat, de A legharsányabb hang című drámasorozat Crowe miatt díjjal távozhatott.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet