Rúzsa Magdi elmondta, sokáig nem tudta elképzelni, hogy helyt tudna állni anyaként, így nagyon megdöbbent, mikor az orvosa közölte vele, hogy hármasikreket vár.

Rúzsa MagdiGlamournak adott interjújából, amit a Blikk szemlézett, kiderül, hogy az énekesnő harmincötéves korában érezte azt először, hogy megérett az anyaságra, és nem akarja kihagyni az életéből. 

Azt is elárulta, hogy “majdnem dobott egy hátast”, amikor megtudta, nem egy, de rögtön három babával várandós.

Abban a pillanatban nem láttam magam előtt, hogyan fogom három gyerekkel tovább menedzselni az életemet. Ha valaki annak idején azt mondja nekem, hármasikreim lesznek, valószínűleg kinevetem.

“Persze, utólag már úgy érzem, ez egy áldás, mostanra értettem meg az életemmel kapcsolatban, hogy miért alakult így: mindenkire annyit mér a jóisten, amennyit elbír” – mondta az énekesnő, majd hozzátette, úgy gondolja, mindenkinek meg van írva előre a sorsa, és nem véletlen, hogy három különböző korú gyerek helyett neki hármasikrei vannak.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.