Rúzsa Magdi elárulta, a hármasikrek ellátása természetesen nagy kihívás, de családja támogatásának köszönhetően elboldogul a feladattal.

Rúzsa Magdi, a Megasztár harmadik szériájának győztese még tavaly szeptemberben osztotta meg a nyilvánossággal, hogy nem csak gyereket, de egyenesen hármas ikreket vár. Később azt is elárulta, hogyan növekszenek gyermekei a pocakjában, sőt a neveiket is. Február elején pedig világra jöttek a gyerekek.

Az énekesnő most a mindennapjairól mesélt, amiről a Blikk is beszámolt. Állítása szerint egyre rutinosabb a babákkal. Szerencsére családja mindenben mellette áll, ami sokat segít a kihívások megugrásában. 

Pihenni persze, most még nincs idő, háromóránként etetjük a babákat, úgyhogy nem nagyon alszunk… Nyilván mindenki fáradt, a férjem is rengeteget segít, úgyhogy nem egyszerű

 – mesélte Rúzsa Magdi, majd kiemelte, szerencsére a kórházban elsajátított rutint sikerült átültetnie a hétköznapokba is. 

A picik nagyon jó viszonyban vannak egymással, már most jó testvérek, és persze, látszik, hogy melyiküknek milyen a természete. Igyekszünk is alkalmazkodni az igényeikhez.

Az újdonsült anyuka jelenleg a gyerekeire koncentrál, de közben már a visszatérésére is készül, júliusban a Budapest Parkban lép fel. 

Elmondása szerint hónapokig tervezték a koncertet, és úgy alakították ki a fellépések időpontjait, hogy az neki tökéletesen megfeleljen. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet