Rúzsa Magdi hármasikrei születéséről mesélt, és elárulta, császármetszéssel szült, és végig magánál volt, így mindenre emlékszik.

Rúzsa Magdi Fókusznak árulta el a szülése részleteit, amit a Bors szemlézett

Az egyik fölsírt. Jó! Jön a következő. Fölsírt, hú de jó, szuper! És közben hallom, ahogy mondják a dolgokat... Rengetegen voltunk bent a műtőben. Minden babához kellett egy orvos, kellett egy nővér, kellett egy inkubátor, tehát tényleg sokan voltunk

– emlékezett vissza az énekesnő. 

Arról nem nagyon beszéltem, hogy ez a várandósság csodálatos volt, nagyon szép, de közben rettentően nehéz is. Nagyon-nagyon sokat idegeskedtem, hogy velük minden rendben legyen.

“Nekem semmi másom nem maradt, mint hogy állandóan imádkozzak, hogy ők rendben legyenek. Úgyhogy amikor azt hallottam, hogy mindegyik fölsír, és hallottam, hogy beszélnek az orvosok, hogy jól van, jól van, jól van, az egy akkora megkönnyebbülés volt, amit soha korábban az életemben nem éreztem” – mesélte, majd elárulta, a babák inkubátorba kerültek, ami szintén nehéz pillanat volt számára. 

Azok a csövek mindenfelé, az nehéz látvány volt, de profizmus vett körül, minden orvos és nővér támogatott, hogy minden endben van velük, és akkor szépen lassan én is megnyugodtam.

Az énekesnő elmondása szerint azt hitte, az ikrek születése után igazi “paramami” lesz belőle, de végül szerinte nem így lett. Odafigyel, de úgy érzi, nem viszi túlzásba. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet