Rúzsa Magdi közösségi oldalán osztotta meg a miniszterelnöktől kapott levelét.

Rúzsa Magdi, a Megasztár harmadik szériájának győztese még tavaly szeptemberben osztotta meg a nyilvánossággal, hogy nem csak gyereket, de egyenesen hármas ikreket vár. Később azt is elárulta, hogyan növekszenek gyermekei a pocakjában, sőt a neveiket is. Február elején pedig világra jöttek a gyerekek, és az énekesnő elárulta, mi segíti át a hármasikrek jelentette kihívásokon.

A Blikk is megírta, hogy Rúzsa Magdi Instagram-oldalán osztotta meg a hírt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök levélben gratulált neki babáihoz. 

„Tisztelt Rúzsa Magdi! A családtervezések sokan indulnak neki azzal a nagyratörő tervvel, hogy majd szép sorjában három csöppséget szeretnének fölnevelni, hiszen minél több a gyermek, annál nagyobb a boldogság” – kezdte a miniszterelnök levelét.

A háromszoros öröm természetesen ugyanennyi nehézséggel is jár, de a Jóisten mindig éppen akkora feladatot ad nekünk, amekkorával meg tudunk birkózni, ezért biztos vagyok abban, hogy Ön édesanyaként is éppúgy helyt fog állni, mint a zenei életben. Engedje meg, hogy a kis Lujza, Keve és Zalán érkezése alkalmából szívből gratuláljak, valamint jó egészséget kívánjak a család minden tagjának”

 – írta Orbán Vikor. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet