Rúzsa Magdi pelenkareklámmal mutatta meg hármasikrei gyerekszobáját. Az egyik fotón pedig az egyik babát is lehet látni.

Rúzsa Magdi, a Megasztár harmadik szériájának győztese még tavaly szeptemberben osztotta meg a nyilvánossággal, hogy nem csak gyereket, de egyenesen hármas ikreket vár

Később azt is elárulta, hogyan növekszenek gyermekei a pocakjában, sőt a neveiket is. Február elején pedig világra jöttek a gyerekek.

ényleg nagyon nagy boldogság ez, egy egészen más állapot, amely mindent felülír. Naphosszat gyönyörködök bennük. (…) Nagyon szép, aranyos, jó kisbabák, szépen fejlődnek. (…) Egy kicsit más ember lettem. Itt van három pici élet, akikért mostantól felelős vagyok és akikbe tényleg szerelmes vagyok. Nemcsak a babák születettek meg, hanem született egy anya is

 – mesélte az énekesnő korábban. 

Most az Instagram-oldalán egy pelenkareklám apropójából a gyerekszobában készített képet osztott meg. A poszt másik fotóján pedig az egyik baba lábait is látni lehet.

Többen gratuláltak a babákhoz a kommentszekcióban, ám olyanok is akadtak, akik nem voltak megelégedve. Azt kifogásolták, hogy Rúzsa Magdi egy fizetett promóció keretében mutat először képet az ikrekről.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet