Rúzsa Magdi nem sokkal hármas ikrei születése után visszatér a színpadra, és nyári turnéba kezd.

Rúzsa MagdiBlikknek adott interjújában árulta el, hogy bár nagyon nagy boldogságot jelentenek a hármas ikrek, minden szülőnek szüksége van a töltődésre, és ő a színpadon tud kiteljesedni, ezért akart ilyen hamar visszatérni a koncertezéshez.

Egy 25 állomásos turnét csinálok, azaz mindössze 25 napot dolgozom, sőt ezek nem is teljes napok. A többi időt a gyerekeimmel tudom tölteni, így nagyon áldásos számomra ez a szakma.

Az énekesnő ugyanúgy gyakorol a mostani turnéra, mint a korábbiakra, egyedül a szigorú edzésprogramot kellett kihagynia a szoptatás miatt. 

Elárulta, a babákat nem fogja elvinni még a koncertekre, hiszen három babával nagyon fontos a rendszer, de elképzelhetőnek tartja, hogy majd ha nagyobbak lesznek, a gyerekek elkísérik őt egy-egy koncerthelyszínre. 

A Jóisten pontosan tudta, mit csinál, három gyönyörű gyerekem lett, mi pedig jól bírjuk a terhelést. Lehet, hogy ha csak egyel ajándékoz meg, akkor a szakmám mellett nem biztos, hogy vállaltam volna még egyet és akkor nem biztos, hogy boldog lettem volna. Nagycsalád lettünk hirtelen, de ez így kerek.

Elmondta, nem egyszerű a logisztika, hiszen a három babához legalább kettő felnőttre van szükség, és mivel a férje dolgozik, ezért gyakran segítségre van szükségük.

Nem gondolja, hogy a dalai meg fognak változni most, hogy gyerekei születtek, bár abban biztos, hogy a hamarosan érkező új dalokban megfogalmazódnak majd a most megélt érzelmek. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet