Rúzsa Magdi hamarosan a karjában tarthatja gyermekeit. Egy ideje már kórházban van, hiszen hármas ikrekkel várandós.

Egyre nehezebbek a babák

Mint arról már beszámoltunk, tavaszra várja hármas ikreit Rúzsa Magdi, ám az énekesnő és férje, Vilmos valósággal sokkot kaptak, amikor megtudták a hírt.

Az orvosom csak ennyit kérdezett, hogy »felkészültél?« »Mire?« – kérdeztem vissza. Erre ő: ketten vannak. Majd jött a meglepetés mindannyiunk számára: nem ketten vannak, hanem hárman

– mesélte az énekesnő, akinek a családjában nem ez az első ikerterhesség.

A két kisfiú és a kislány nagyon szépen fejlődik, de az anyukának egyre nehezebb dolga van, hiszen a terhesség megterheli Magdi szervezetét, aki aludni is alig tud – írta a Nők lapja Café.

„Szerencsére minden rendben, szépen növekednek a babák, és én is jól bírom még a terhelést. Vannak könnyebb és nehezebb napok. Több hónapja alig alszom, és ezt nyilván érzem sok szempontból, de ezt az áldozatot meg kell hozni, hogy ők jól legyenek. Már körülbelül öt kilónyi baba van a pocakomban” – mondta Magdi, aki arra kéri a rajongókat is, hogy szorítsanak érte.

A koronavírustól nem fél

Az énekesnő elárulta, nem tart a koronavírustól, mert be van oltva és át is esett korábban a betegségen, enyhe lefolyással. „Amint tudom, fel fogom venni a harmadik oltást is. Inkább maga a kórház az, amitől idegenkedek, hogy egyedül vagyok, nem a megszokott környezetben, a családi fészekben” – tette hozzá.
Azt is elmondta, bár minden rendben a terhességgel, azért elég nagy kihívás, hogy hármas ikreket hord a szíve alatt. 

Nő a hasam, a testem már most úgy érzi, mintha kilenc hónapos terhes lenne. Nehezem alszom, talán húsz perceket sikerül időről-időre, mert mindig érzek valahol valamiféle nyomást. Már érzem, mit jelent, amikor az emberben három baba növekszik

– mesélte.

Mint arról korábban beszámoltunk, Rúzsa Magdi azt is elárulta egy interjúban, hogy már megvannak a kicsik nevei is. „Már a nevükön szólítjuk a kisbabáinkat. Komoly egyezkedés zajlott, de szerencsére megtaláltuk azokat, amelyek közel állnak hozzánk. Azt éreztem, hogy szinte jelzik a pocakomban, kinek mi tetszik” – tette hozzá.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet