Ryan Gosling alakítja a főszerepet egy új filmben, mely A marsi című könyvet is jegyző Andy Weir következő regényéből készül.

Egyelőre Project Hail Maryként hivatkoznak a filmre

Az amerikai író új könyve, amelynek egyelőre nincs címe, csupán Project Hail Maryként hivatkoznak rá, egy űrhajón lévő asztronautáról szól, akit megbíznak a bolygó megmentésével – számolt be a Variety.

Ryan Gosling Project Hail Mary
Ryan Gosling Kapta A Főszerepet És Produceri Munkát Is A Project Hail Mary Filmben / Fotó: Mgm Stúdió

A regény 2021 tavaszán jelenik meg a Random House gondozásában. A megfilmesítési jogokért hétszámjegyű összeget fizetett az MGM filmstúdió. A rendezők és producerek Phil Lord és Chris Miller lesznek.  A film producerei között van továbbá Amy Pascal, Gosling – aki korábban Az első emberben öltött szkafandert –, Ken Kao és maga Weir is.

A Variety értesülése szerint a Budapesten is járt Ryan Gosling kapta meg a főszerepet, aki érdekességképp szerepel azon hírességekből álló listánkon, akik idén töltik be a 40. életévüket.

A marsiból is készült film

Weir bemutatkozó regényéből, A marsiból ugyancsak készült film, amelyet a magyar mozikban Mentőexpedíció címmel vetítettek. A 2015 októberében bemutatott mozit Ridley Scott rendezte, a főszerepet Matt Damon játszotta.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet