Ryan Reynolds sosem gondolta, hogy lányos apa lesz

Ryan Reynolds-nak és Blake Lively-nak három kislánya van. Azonban nemrég Reynolds őszintén beszélt arról, miért volt számára nehéz feladat az apaság.

Fiús családból származik

Ryan Reynolds, az egyik legtöbbet kereső színész Dwayne Johnson után – akivel a Red Notice-ban együtt is szerepelnek – bevallotta, ő fiús családból származik, így ez számára teljesen ismeretlen terep volt.

ryan reynold csaladja apasag felesege
Ryan Reynolds családja a Hírességek Sétánya-ünnepségen, 2016-ban / Fotó: Rob Latour / Variety / Shutterstock

Igazi nagycsaládosok lettek Ryan Reynolds-ék, három gyönyörű kislányuk született, az 5 éves James, a 4 éves Inez és a kis Betty csupán 1 esztendős. Mint beszámoltunk róla, tavaly májusban született meg Betty.

Kapcsolódó cikk

Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A színész az Access-nek bevallotta, nem könnyű az élet ennyi nővel, pláne, hogy ez számára teljesen új.

Szeretne a fontos pillanatoknál lenni

„Imádok lányos apa lenni, három gyerekem van, sosem gondoltam volna, hogy ez bekövetkezik. Abszolút fiús családból jövök, három bátyám van. Szóval nekem a három lánnyal nem semmi az élet, de minden percét élvezem” – mondta Reynolds, aki szeretne jelen lenni a gyerekei fontos pillanatainál, így igyekszik a forgatások mellett a lehető legtöbb időt velük tölteni.

Próbálok jelen lenni, amennyire tudok. Én és a feleségem is forgatunk, sokat utazunk, de próbálunk mindenhova együtt menni. Szerintem ez a legjobb része a dolognak, mert így nem töltünk sok időt külön

– árulta el.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból