Blake Lively és Ryan Reynolds újra babát várnak. A Deadpool sztárjának kedvese megmutatta gömbölyödő pocakját a vörös szőnyegen.

Blake Lively és Ryan Reynolds ismét szülői örömök elé néznek, adta hírül a Popsugar magazin. A 31 éves színésznő szexi sárga ruhájában fedte fel kerekedő hasát a vörös szőnyegen, a Pokémon – Pikachu, a detektív című film New York-i premierjén, ahová kedvesét kísérte el.

Reynoldsné Pokémon Premiere
Blake Lively Újra Babát Vár / Fotó: Parade

Blake és Ryan 2012-ben kötötték össze életüket, és két évvel később született meg első lánygyermekük, James. Majd 2016 szeptemberében adott életet Blake második lányuknak Ines-nek.

Pikachu mimikája nagyon Deadpool-os lesz! / ContextUs

A népszerű anime sorozatot is utolérte a megfilmesítési láz, tehát jön a Pokémon élőszereplős verziója Pokémon – Pikachu, a detektív címmel. Here is the first trailer for POKÉMON Detective Pikachu Pikachu mimikáját és hangját a Deadpool sztárja Ryan Reynolds fogja biztosítani, akinek arcmozgását speciális computer technikával digitalizálták és dolgozták össze a CGI karakter mozgásával.

A házaspár a Hollywoodi hírességek sétányán mindkét csemetéjüket bemutatta a nagy nyilvánosság előtt, amikor Reynolds megkapta a saját csillagját.

Ryan Reynolds Család Hollywood Walk Of Flame
Ryan Reynolds És Családja A Hollywood Walk Of Fame-En / Fotó: Closer Weekly

Gratulálunk Ryan Reynoldsnak és Blake-nek a gyarapodó családjukhoz!

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet