Hugh Jackman számos filmben alakította Farkas karakterét, egy Twitter-posztban emlékezett vissza legendás szerepére.

A szerep eljátszása rengeteg fizikai erőfeszítést igényelt

Hugh Jackman három évvel ezelőtt bújt utoljára Farkas karakterének bőrébe, a Logan című filmben. Az évforduló kapcsán a színész egy érzelmes posztot osztott meg a szerepével kapcsolatban. A Deadpool sztárja, Ryan Reynolds viccet csinált a megemlékezésből, írja a Design Taxi.

Ryan Reynolds Hugh Jackman
Hugh Jackman És Ryan Reynolds / Fotó: Kathy Hutchins

“Három éve annak, hogy a Logan megjelent. Köszönöm szépen azt a sok (és tényleg nagyon sok) verítéket, és párolt csirkét, amit a szerep jelentett nekem” – írta Jackman a Twitteren.

Ryan Reynolds és Will Ferrel gondoskodik a Charles Dickens-féle karácsonyunkról

A Megjött apuci! készítői, Sean Anders és John Morris írják és rendezik a filmet. Will Ferrelltől nem áll távol a karácsonyi téma, hiszen korábban már a Mi a manó című filmjével is az ünnepi tematikájú alkotások sorát bővítette.

Reynolds válaszában megmutatta, hogyan emlékezik meg a filmről. A Deadpool 2-ből vett jelenettel tette tisztelgett és emlkézetett meg Farkas kimúlásáról.

Már a Deadpoolban is poénkodott Reynolds Farkassal

Jackman is reagált a posztra, annyit kérdezett Reynolds-tól, hogy „Irigykedsz?” Deadpool ugyanis a regenerációs képességeinek köszönhetően halhatatlan.

No Title

How has it been 3 years? I know how I’m celebrating. #Logan pic.twitter.com/N48J1Ckd1c

A két színész korábban is tréfálkozott már egymással, a Deadpool 2-ben Reynolds többször is gúnyt űz Jackmanből és az általa alakított Farkas karakteréből. Jackman több mint egy évtizedig játszotta a Marvel-szuperhőst, legelőször2000-ben az X-men című filmben alakította Farkast.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk