Ryan Reynolds és Will Ferrel gondoskodik a Charles Dickens-féle karácsonyunkról

Charles Dickens klasszikusa, a Karácsonyi ének új, musical változata Ryan Reynolds és Will Ferrell főszereplésével készül, írja a Collider.

A Megjött apuci! készítői, Sean Anders és John Morris írják és rendezik a filmet. Will Ferrelltől nem áll távol a karácsonyi téma, hiszen korábban már a Mi a manó című filmjével is az ünnepi tematikájú alkotások sorát bővítette.

will ferrell ryan reynolds karácsonyi ének
Will Ferrell és Ryan Reynolds / Fotó: The Playlist

Ryan Reynolds sem először szerepel vígjátékban, hiszen többek között a Sokkal több mint testőr című akcióvígjátékban is megcsillogtatta komikusi tehetségét, de egy karácsonyi musical mégis érdekes választás a Deadpool sztárjától.

Egy eddig kiadatlan George Michael-dal is felcsendül az új karácsonyi komédiában

Az Universal új, szezonális romantikus vígjátéka a Last Christmas számos George Michael slágerrel lesz megspékelve, sőt egy eddig kiadatlan szám is felcsendül majd az énekestől a film végén, amelyet Paul Feig rendez. A mozifilm novemberben debütál és az első előzetes már meg is jelent, amelyben feltűnik a „Sárkányok Anyja” Emilia Clarke, továbbá Emma Thompson, Michelle Yeoh és Henry Golding is.

Az még kérdéses, hogy Will Ferrell és Ryan Reynolds közül ki fogja eljátszani a mogorva Ebenezer Scrooge, illetve a karácsony szellemének szerepét. Mindenesetre a szereposztás bármelyik felállásban izgalmasnak ígérkezik.

jim carrey karácsonyi ének
Karácsonyi ének Jim Carrey-vel / Kép: Pinterest

Legutóbb 2009-ben láthattuk a mozivásznon Charles Dickens Karácsonyi ének című klasszikusának animációs változatát, akkor Jim Carrey közreműködésével.

Taylor Swift testét sűrű szőr borítja a Macskák című musical filmes adaptációjában

Az Universal Pictures nyilvánosságra hozta a Macskák első hivatalos előzetesét. A Broadway musical adaptációját A király beszéde című drámával Oscar-díjat nyert Tom Hooper rendezi, de neki köszönhetjük A dán lány című filmet is. A Macskák olyan nevekkel dicsekedhet, mint Judi Dench, Francesca Hayward, James Corden, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Idris Elba vagy Rebel Wilson, tehát igazi sztárparádéra számíthat a néző.

Remélhetőleg az Anders és Morris rendezőpáros a Megjött apuci! című vígjátékhoz hasonlóan eltalálja majd a film humorát, ötvözve azt az ünnephez passzoló karácsonyi hangulattal.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból