Nézem Film Ryan Reynolds és Will Ferrel gondoskodik a Charles Dickens-féle...

Ryan Reynolds és Will Ferrel gondoskodik a Charles Dickens-féle karácsonyunkról

Promóció

Charles Dickens klasszikusa, a Karácsonyi ének új, musical változata Ryan Reynolds és Will Ferrell főszereplésével készül, írja a Collider.

Promóció
- Advertisement -

A Megjött apuci! készítői, Sean Anders és John Morris írják és rendezik a filmet. Will Ferrelltől nem áll távol a karácsonyi téma, hiszen korábban már a Mi a manó című filmjével is az ünnepi tematikájú alkotások sorát bővítette.

Will Ferrell és Ryan Reynolds / Fotó: The Playlist

Ryan Reynolds sem először szerepel vígjátékban, hiszen többek között a Sokkal több mint testőr című akcióvígjátékban is megcsillogtatta komikusi tehetségét, de egy karácsonyi musical mégis érdekes választás a Deadpool sztárjától.

Egy eddig kiadatlan George Michael-dal is felcsendül az új karácsonyi komédiában

Az Universal új, szezonális romantikus vígjátéka a Last Christmas számos George Michael slágerrel lesz megspékelve, sőt egy eddig kiadatlan szám is felcsendül majd az énekestől a film végén, amelyet Paul Feig rendez. A mozifilm novemberben debütál és az első előzetes már meg is jelent, amelyben feltűnik a „Sárkányok Anyja” Emilia Clarke, továbbá Emma Thompson, Michelle Yeoh és Henry Golding is.

Az még kérdéses, hogy Will Ferrell és Ryan Reynolds közül ki fogja eljátszani a mogorva Ebenezer Scrooge, illetve a karácsony szellemének szerepét. Mindenesetre a szereposztás bármelyik felállásban izgalmasnak ígérkezik.

Karácsonyi ének Jim Carrey-vel / Kép: Pinterest

Legutóbb 2009-ben láthattuk a mozivásznon Charles Dickens Karácsonyi ének című klasszikusának animációs változatát, akkor Jim Carrey közreműködésével.

Taylor Swift testét sűrű szőr borítja a Macskák című musical filmes adaptációjában

Az Universal Pictures nyilvánosságra hozta a Macskák első hivatalos előzetesét. A Broadway musical adaptációját A király beszéde című drámával Oscar-díjat nyert Tom Hooper rendezi, de neki köszönhetjük A dán lány című filmet is. A Macskák olyan nevekkel dicsekedhet, mint Judi Dench, Francesca Hayward, James Corden, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Idris Elba vagy Rebel Wilson, tehát igazi sztárparádéra számíthat a néző.

Remélhetőleg az Anders és Morris rendezőpáros a Megjött apuci! című vígjátékhoz hasonlóan eltalálja majd a film humorát, ötvözve azt az ünnephez passzoló karácsonyi hangulattal.

Promóció
ForrásCollider
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3