Azt hitte, egy zakkant ült le vele szemben, kiderült, csak vigyázni akart rá

Vonaton utazni sem mindig veszélytelen, pláne aludni, így nem csoda, hogy Sabrina Aloueche nagyon megijedt, mikor felriadva egy idegen férfit látott maga előtt ülni.

Üres volt a kocsi, de a férfi mégis az alvó lány mellé ült

A 24.hu írt Sabrina Aloueche sztorijáról, aki mély álomba merült a négyórás vonatúton London felé. Fülhallgató volt a fülében, egyedül ült egy négyes asztalnál, telefonja és nyitott táskája is az asztalon volt, így kifejezetten hívogató lehetett a tolvajoknak.

Amikor felébredt, azt látta, alig vannak a vonatkocsiban, egy férfi mégis úgy döntött, az összes szabad hely közül a vele szemben lévőt választja. Érthető módon nagy volt a nő ijedtsége. Átfutott az agyán, hogy vajon mindene megvan-e, nem videózták-e le, vagy nem történt-e más baj, amíg aludt.

Kiderült, csak Sabrina Aloueche biztonsága volt a cél

Azonban nagy meglepetés érte, „a fura férfi, aki úgy döntött, egy alvó lány mellé ül le a szinte üres vonaton”, megkocogtatta a vállát, és közölte:

Nem szerettelek volna megijeszteni, csak nem akartam, hogy felügyelet nélkül aludj.

Tehát a férfi puszta jószándékból ült le Aloueche mellé, hogy nehogy baja essen. A Twitteren megosztott történetet főként szívmelengetőnek titulálták a hozzászólók. A férfi dicsérete mellett azonban volt olyan is, aki kiemelte, pár üléssel arrébb is figyelhetett volna a lány biztonságára, nem kellett volna megijesztenie.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból