Párja halála után tudta meg, a férfi öt nővel is megcsalta

Sachia Marie kellemetlen felfedezést tett, pár nappal párja temetése előtt. Egy régi telefonból tudta meg, a férfinek évek óta viszonya volt.

Hat év alatt öt nővel is megcsalta

Sachia Marie a TikTokon mesélte el, hogy párjának temetése előtt pár nappal jött rá, a férfi éveken keresztül, öt nővel is megcsalta, írta a 24.hu.

A nő hat éve volt együtt párjával, és a viszonyokra exe autójában talált mobiltelefonok miatt derült fény. Az egyiket feltöltve talált meg egy üzenetváltást egy ismeretlen nővel, akivel már egy éve üzengettek egymással, és hónapok óta randiztak.

Sachia Marie nem hibáztatja a nőket

A férfi halálának körülményei miatt a telefonokat át kellett adnia a rendőrségnek, de mikor visszakapta, alaposabban megvizsgálta őket, és kiderült, a férfi négy másik nővel is csalta.

TikTok

No Description

Sachia beszélt a nőkkel, és egyikőjük sem tudott az ő létezéséről, ezért a nő nem is őket hibáztatja, hanem volt párját, akinek elment a temetésére a történtek ellenére is.

Az igazat megvallva szívfacsaró érzés volt. De most már továbbléptem, jól vagyok, nem hagyhatom, hogy az ő tettei alakítsák az életemet

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk