Sáfrány Emese egyedülálló anyaként ismerte meg jelenlegi párját, és most megosztotta követőivel, hogy szertine mit szeretnek a férfiak az anyukákban.

Sáfrány Emese és Hornyák Ádám kapcsolata közel egy évvel ezelőtt ért véget, közös kisfiuk ekkor még csak egyéves volt. A légtáncbajnok nem sokkal ezután szeretett bele a TNT Intijébe, és most arra buzdítja hölgytársait, hogy ne csüggedjenek, nem igaz a pletyka, hogy a férfiak nem szeretik az egyedülálló anyukákat, írjaBlikk.

Azzal, hogy már anya vagy, nem fogsz könyörögni a gyűrűért, várva, hogy esküvő után végre jöhessen a gyerek, és ezt a férfiak pontosan érzik, hogy te ilyen fajta elvárásokat nem állítasz fel, vagy ha igen, nem görcsösen teszed azt.

“Amióta anya lettél, valószínűleg sok mindenben változtál, gondoskodóbb, megfontoltabb és házias lettél, aminek sok férfi szintén örül” – magyarázta.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.