Nézem Film Márciusra halasztották a SAG-díjátadó gáláját

Márciusra halasztották a SAG-díjátadó gáláját

Promóció

Két hónappal elhalasztották, és 2021 március 14-re tűzték ki az amerikai film- és televíziós színészek céhének díjkiosztóját (Screen Actors Guild Awards), a SAG-díjátadó gáláját – osztotta meg értesülését a The Hollyood Reporter.

A nevezési feltételek is módosultak

Promóció
- Advertisement -

A színészcéh a megszokott menetrend szerint januárban akarta megrendezni a díjátadót, de a koronavírus-járvány miatt a SAG-gála halasztása mellett döntöttek. A dátum megváltoztatásával egyidejűleg a nevezési feltételek is módosultak, két hónappal meghosszabbították a pályázás időszakát.

A SAG díjainak jelöltjeire január 11. és február 1. között lehet majd szavazni, a jelöltek listáját február 4-én hozzák nyilvánosságra.

A győztesekről folyó szavazás február 10. és március 10. között zajlik majd. A legjobb filmes és televíziós alakításokat díjazó ceremóniát pedig március 14-én, vasárnap tartják meg.

Az Élősködők című díjnyertes film alkotói és szereplőgárdája / Fotó: MTI / EPA / David Swanson

A tavalyi díjazottakat januárban hirdették ki és a Los Angeles-i Shine Auditóriumban rendezték meg a díjátadót. A győztesek között szerepeltek az Élősködők színészei, a Joker főszerepét alakító Joaquin Phoenix, és Renée Zellweger is a Judy címszerepéért.

A SAG-gála mellett az összes neves fesztivál halaszt

Az amerikai filmakadémia már szintén elhalasztotta 93. díjátadó gáláját, és a brit filmakadémia is későbbi időpontot tűzött ki a járvány miatt. Mi is beszámoltunk róla, hogy a Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia mindent megtesz annak érdekében, hogy tagjai között egyre több nőt és színes bőrű kollégát tudhasson.

Ennek érdekében kedden bejelentették, hogy 819 új tagot hívtak meg a testületükbe.

A tavalyi év alkotásainak járó díjakat januárban, még éppen a koronavírus-járvány előtt osztották ki. A gálán Jennifer Anistont és Brad Pittet egyaránt díjazták. AnistonThe Morning Show, PittVolt egyszer egy Hollywood miatt remélt elismerést. Nem csupán a SAG-gála időpontja tolódik el, az Oscar-díjakat április 25-én adják át, a BAFTA-díjakat pedig április 11-én, áll az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Promóció
ForrásMTI
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3