Az 54 éves Salma Hayek bikinis fotók posztolásába kezdett, és ez a színésznőt felszabadultabbá teszi.

Salma Hayek: Bikinis fotók mint a felszabadultság eszköze

Salma Hayek bikinis fotók sokaságát osztja meg az Instagram-oldalán az elmúlt időben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés

A magabiztosságot és kiegyensúlyozottságot árasztó képek mind ugyanazon a nyaraláson készültek – árulta el az Entertainment Tonight-nak.

Egészséges idomok

A mexikói színésznő azt is beismerte, hogy nem szégyelli a ledér fotók sokaságát, és nem is tervezi, hogy visszafogja magát, hiszen életét sosem érezte kerekebbnek, önmagát pedig egészségtől kicsattanóbbnak.

Salma-Hayek-Bikini-Fotok
Salma Hayek bikinis fotók posztolásától magabiztosabb / Fotó: A színésznő hivatalos Instagram-oldala

Hatalmas változás ment tehát végbe a színésznő önbizalmát illetően a Desperado című film forgatása óta, ahol Antonio Banderas-szal forgatott szexjelenete közben elsírta magát.

A bikinis otók ugyanazon a nyaraláson készültek

A tavalyi év véghez közeledve, a többhetes vakációt megelőzően a színésznő elhatározta, hány kilótól szeretne megszabadulni.

“Rengeteget kellett edzenem, mire újra bikini-kompatibilisnek éreztem a testemet, és boldog vagyok, hogy a folyamatot többezer fotóval dokumentáltam végig. Nyilvánosságra hozni a képeket pedig egyenesen felszabadító érzés” – nyilatkozta Hayek, akinek mintegy 17,3 milliós követőtábora van Instagramon.

Kéthetente új kép

Salma Hayek bikinis fotók posztolását minden második hétre időzíti – legalábbis az Instagram-oldalán szemlézve ez a tendencia mutatkozik meg. Bár sejti, hogy egyes követői már megelégelhették a kebelvillantó szelficsarnokot, de ő maga egyelőre nem unja visszanézni a képeket, és ezáltal formás idomainak alakulását.

Az Elle kiszúrta, hogy olyan sokan mégsem elégedetlenkedhetnek a fürdőruhás képeket nézegetve, hiszen egy hónappal ezelőtti posztját több mint 2 millióan kedvelték.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk