Gyönyörű beszédet mondott az autizmussal diagnosztizált fiú a bátyja esküvőjén

Az autizmussal élő Sam Waldron bátyja tanújaként mondott beszédet, ami felváltva nevettette és ríkatta meg a násznépet. A 23 éves fiúnak különösen nehéz nagy tömeg előtt beszélnie, de, mint beszédében is hangsúlyozta, „másnak lenni erő, nem gyengeség”.

Sam Waldron úgy érezte, minden autizmussal élő nevében beszél

A Mirror cikkezett a beszédről készült videóról, amit a TikTokon is megosztottak. Sam Waldron beszédében bátyját, Jonah-t a legjobb barátjának és hősének nevezi. Elmondása alapján megtisztelőnek érzi, hogy beszélhet Jonah és Maddy nagy napján, de meg is rémíti. Autizmusa miatt nagyon nehéz interakcióba lépnie emberekkel, pláne 170 előtt szerepelnie, de bátyjáért és újdonsült sógornőjéért megteszi.

Sam gratulált a menyasszonynak, amiért sikerült hozzámennie a második legjóképűbb Waldronhoz, és amiért az egész családja szeretetét gond nélkül kiérdemelte. Beszédében elmondta, bár a legtöbb ember mellett kényelmetlenül érzi magát, Maddy békét hoz neki, Jonah-nak pedig megköszönte, hogy mindig türelmes volt vele és sosem nézte le.

TikTok

No Description

Sam-t hétévesen diagnosztizálták autizmussal, és emiatt nagyon nehezen viselte az intenzív társas környezetet. Egy iskolába jártak a nála négy évvel idősebb bátyjával, akire mindig tudott támaszkodni. Később Jonah lett Sam hivatalos segítője és gondozója is, végül ez a kapcsolat inspirálta az idősebb fiút arra, hogy gyógypedagógiát kezdjen tanulni, így ismerte meg Maddy-t is.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk