Sara Ramirez mindent megtesz, hogy figyelmen kívül hagyja a Che Diazról, a pimasz komikusról szóló kritikákat, akit a színész játszik a Szex és New York folytatásában, az És egyszer csak...-ban.

Sara Ramirez nem sok hasonlóságot lát magában és a vitatottá vált karakterében

Finomkodnánk, ha azt mondanánk, Che karaktere a Szex és New York HBO Max-es folytatás-sorozatában, az És egyszer csak…-ban megosztóvá vált. A magabiztos podcaster, aki Carrie-vel (Sarah Jessica Parker) dolgozik, és Mirandát (Cynthia Nixon) saját szexualitásának felfedezésére bátorította, számtalan tweetet és véleménycikket eredményezett. A tavaly magát nem binerárisként felvállaló színész, Sara Ramirez egy interjúban reagált az általa megformált karaktert ért kritikákra, írja a The Hollywood Reporter.

Ramirez megosztotta, hogy Che története, amikor nem binárisként és biszexuálisként coming outolt a családjának – amire Che-nek közömbösen azt válaszolták, hogy takarja a tévét – hasonlít a színész saját tapasztalatához. De ezen kívül az És egyszer csak.. írói nem sokat kölcsönöznek Ramirez valós személyiségéből a karakter megformálásában. „ Nem ismerem fel magam Che-ben” – ismerte el Ramirez.

A színész szerint összetett, tökéletlen karaktert építettek fel az És egyszer csak...-ban

Ami a karakterről a közösségi médiában zajló vitát illeti, a színész igyekezte magát távol tartani. 

Nagyon tisztában vagyok az online gyűlölettel, de meg kell védenem a saját mentális egészségemet és a saját művészi képességemet. Ez sokkal fontosabb számomra, mert emberi lény vagyok. Nagyon büszke vagyok a reprezentációra, amit létrehoztunk. Olyan karaktert építettünk fel, aki emberi lény, aki tökéletlen, aki összetett, aki nem azért van itt, hogy szeressék, aki nem azért van itt, hogy bárki jóváhagyja. Azért van itt, hogy önmaga legyen.

Ramirez emellett rámutatott, megvan annak a határa, amit egy színész irányítani tud egy karakterben. – „Az írást sem én irányítom” – folytatta Ramirez. Azt mondta, örül annak, hogy ennyire szenvedélyes gondolatokat váltott ki az emberekből a karaktere, de meg kell érteni, hogy nagyon sok különböző ember van, és Che-nek is megvan a maga közönsége.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet