Köztudott, hogy a Szex és New York karaktereit alakító nők, Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall kapcsolata nem volt felhőtlen, de úgy tűnik, ez már nem is fog változni.

Nem csak Kim Cattrall nem akar visszamenni a Szex és New Yorkhoz

Kim Cattrall egyértelműen kijelentette, többé nem szeretne részt venni a Szex és New York semmilyen formájában, beleértve a sorozat folytatását, az És egyszer csak…-ot. Sarah Jessica Parker is megszólalt a helyzetről, és úgy tűnik, ő megbékélt vele, írja a CNN.

Amikor a Variety megkérdezte, hogy rendben lenne-e azzal, ha Cattrall visszatérne, Parker azt válaszolta:

Nem hiszem, mert úgy gondolom, hogy túl sok nyilvános történet van az érzéseiről, amit megosztott.

Az új HBO Max sorozatban Samantha karaktere soha nem jelenik meg, de továbbra is kommunikál a Parker által alakított Carrie-vel.

Sarah Jessica Parker úgy gondolja, jól bántak Samantha karakterével

Parker pedig, aki producerként dolgozik a műsorban, úgy gondolja, egyértelmű, hogy van különbség Cattrall és az általa alakított szeretett karakter között.

Samantha nem ment el. Samantha jelen van, és azt hiszem, tisztelettel és eleganciával lett kezelve. Nem csináltak belőle ellenséget. Emberi lény volt, akinek voltak érzései egy kapcsolattal kapcsolatban, ezért úgy gondolom, hogy megtaláltuk a módját ennek kezelésére, amely szükséges és fontos volt azoknak, akik szerették őt

– mondta Parker. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet