A Satelles új videoklipje egyszerre turnénapló és állásfoglalás

A Satelles The First Passage dalukra készült videója egyszerre turnénapló és állásfoglalás: a tavaszi Európa-turnéjuk, a Past misfortunes 89/19 részeként olyan országokat vettek célba, akikkel úgy érezték, hogy közös sorsban és kihívásokban osztozunk.

A Past Misfortunes 89/19, nyolcnapos turnén a lengyel és cseh koncerteken túl a fehérorosz és ukrán dátumokat várták a leginkább. Úgy érezték, egyszerre láttak ezekben a bulikban kihívást és missziót is, hogy megtalálják azokat az embereket, akikkel azonos értékrenden osztoznak. Mint írták a Satelles tagjai közleményükben:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]reméljük, hogy a videóból is átjön, hogy miért mondjuk mindenkinek azt a hazatérésünk óta is, hogy az összes zenekarnak ilyen élményeket kívánunk, ha turnéra indul.[/perfectpullquote]

Az általuk készített nyersanyagokból a videót ezúttal is Luca Broglia, a Heartlapse énekese vágta meg: vele készült a januárban debütált Abandoned Kingdom videoklipje is.

Satelles – Abandoned Kingdom (OFFICIAL VIDEO)

‘Some Got Saved’ out now through Pongo Pongo Collective. Directed and edited by Luca Broglia (https://www.instagram.com/a.short.history.of.decay). Original f…

Mindkét videó a tavaly megjelent Some Got Saved második nagylemezükön kapott helyet.

Some Got Saved

Listen to Some Got Saved on Spotify. Satelles · Album · 2018 · 9 songs.

A Satelles zenekar 2019-ben ünnepli fennállásának ötödik évfordulóját, amit nyáron öt különböző koncertszett fog beteljesíteni. A The Summer of Bloom turné ennek fényében nem egy nosztalgikus visszatekintés a megtett útra, hanem sokkal inkább egy állásfoglalás arról, hogy hol tart jelenleg a zenekar, és milyen jövőbe tekinthet azokkal együtt, akik eddig is az útjukon kísérték a Satelles-t.

Satelles zenekar
Satelles zenekar a Dürer Kertben / Fotó: Adamko Péter

A Tilos Maratonon a Dürer Kert kistermében a leggyorsabb, legnyersebb dalok hangoznak majd el. A srácok fellépnek a Bánkitón is, ahol azokból a dalokból áll majd a koncert, amelyek karitatív célt vagy társadalmi felelősségvállalást szolgáltak már a megírásuk első pillanatában.

Satelles – The First Passage

Our latest album, ‘Some Got Saved’ out now through Pongo Pongo Collective. Directed and edited by our friend, Luca Broglia (https://www.instagram.com/a.short…

A Campuson a tavaszi Európa-turné kiegészített, teljes értékű szettje szólal majd meg, a Kacsában az utolsó idei önálló klubkoncertünket adjuk, a Fekete Zajon pedig a Telihold nevű, egyszeri koncertprogram hangzik majd el, ami elindítja a zenekar életében az új időszámítást.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból