A Scarface-ként fellépő népszerű rapper Ludacris számára nyilatkozott a karanténban töltött idejéről.

Pozitív lett a rapper koronavírus tesztje

Scarface beszámolt arról, hogyan telnek a napjai, amióta teljes magányban éli az életét a pozitív koronavírus tesztje következtében, írja a Variety. Scarface – eredeti nevén Brad Jordan – az atlantai rapper, Ludacris számára adott interjút Instagramon keresztül. Közel háromezer ember követte nyomon a 20 perces beszélgetést a sztárral.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Félek a haláltól. Sohasem éreztem még magam ennyire sebezhetőnek. Elsőként érzem azt az életemben, hogy nem irányítom a körülöttem történő dolgokat[/perfectpullquote]

– nyilatkozta a rapper.

Scareface Rapper Koronavirus Scaled
Scarface / Fotó: Mtv

Scarface Covid-19 tesztje március 26-án lett pozitív, azóta otthonában van karanténban, és kerülnie kell mindennemű fizikai kontaktust.

Netflix-sorozatokat néz a karanténban

A rapsztár felhívta a fiatalok figyelmét arra, hogy maradjanak otthon, kerüljék a szociális érintkezést.

Otthonában agyonlőtték Pop Smoke 20 éves rappert – ContextUs

Otthonában agyonlőtték Pop Smoke 20 éves rappert Fegyveres rablás áldozata lett A helyi rendőrség először csupán annyit közölt, hogy egy fegyveres rablás során otthonában lőttek meg egy férfit, aki később egy nyugat-hollywoodi kórházban életét vesztette. Kiadója, a Republic Records közleményéből derült ki, hogy az incidensben Pop Smoke vesztette életét, írja a Los Angeles Times .

Scarface elárulta, hogy a karanténban töltött idejét sorozatokkal próbálja elviselhetőbbé tenni. Az All-American című Netflix-sorozatot kedveli leginkább. Emellett kapcsolatban van családjával és barátaival is, többek között Ice-T-vel és Ice Cube-bal is. Scarface a Geto Boys zenei társulat tagjaként vált ismerté, majd pedig több mint 10 lemezt adott ki szólókarrierje során.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet