Nézem Film Diana hercegnőéhez hasonló balesetre figyelmeztet Scarlett Johansson

Diana hercegnőéhez hasonló balesetre figyelmeztet Scarlett Johansson

Scarlett Johansson emlékeztetett Diana hercegnő tragikus balesetére, amelyet szintén a gátlástalan paparazzók okozhattak.

- Advertisement -

Scarlett Johansson egy Diana hercegnőjéhez hasonló balesetre figyelmeztetett, miután állítása szerint egy csapat paparazzo üldözte őt fél Los Angelesen keresztül. A 34 éves színésznő éppen elhagyta a Jimmy Kimmel Live! showműsor stúdióját, amikor egy csapat fotós kiszúrta őt.

Scarlett Johansson nem szívleli a lesifotósokat / Fotó: Marvel

Öt lesötétített ablakú autó piros lámpákon áthajtva követte őt, kockáztatva a többi autós és gyalogos épségét is. Holott a lesifotósok tudták, hogy a színésznővel van a négy éves kislánya is.

Scarlett Johansson kislányával menekült a paparazzók elől / Fotó: Best Ten News

A színésznő szerint csak idő kérdése, hogy valaki súlyosan megsérüljön vagy Dianahoz hasonló módon meghaljon. A Bosszúállók: Végjáték sztárja nyilatkozatot adott ki: „A paparazzók egyre veszélyesebben követik a kiszemelt személyeket, hogy lefotózhassák és zaklathassák őket.”

Diana hercegnő tragikus halála után sem változtattak a törvényeken, hogy megvédjék a célpontokat a jogsértő lesifotósoktól.

– mondta Johansson.

Johansson az incidens miatt felkereste a közeli rendőrkapitányságot is, de az esettel kapcsolatban nem történt feljelentés. Az Egyesült Államokban eltérő módon viszonyulnak a paparazzo-jelenséghez: Kaliforniában például tilos a sztárok gyermekeinek zaklató módon történő fotózása.

via GIPHY

A paparazzók megtanulhatták volna, hogy nem érdemes a Bosszúállók-sztárjával ujjat húzni. A színésznő meztelen fotóival visszaélő hackert tíz év börtönbüntetésre ítélték. Egy francia kiadóval szemben pedig pert nyert, miután az egyik könyvben rágalmazták párkapcsolatait.

Fellini Rómája adta a kezdőlökést a paparazzo fotók kibontakozásának

Annyit lehet tudni, hogy a paparazzo szót először Federico Fellini Édes élet című filmjében használták először. A filmben Marcello Mastroianni egy kiábrándult riportert alakít, aki egy pletykalapnak keres éjszakánként újabb és újabb témát. Ebben segít neki partnere, Paparazzo, a fotós. Ott terem mindenhol, a leglehetetlenebb helyzetekben készít képeket.

Johansson a Bosszúállók Fekete Özvegyeként vált igazi szupersztárrá és 2018-ban a Forbes magazin a legjobban fizetett színésznővé nyilvánította őt.

Promóció

legnépszerűbbek

Ezek a legjobb Tarantino-filmek a Rotten Tomatoes szerint

A Rotten Tomatoes-on a közönség értékelései alapján így rangsorolták Tarantino filmjeit.

Bödőcs Tibor: „Hugyozzál Hölgyet hermelinnel a hóba, hülyegyerek!” – Így veti a képzőművészetbe magát Bödőcs

Bödőcs Tibor humoristának október elején jelent meg második könyve, a Meg se kínáltak. Korábban már elolvastuk, „megkritizáltuk”, most pedig kiszemezgettük belőle a képzőművészethez – kulturális magazin révén – kötődő legjobb idézeteket.

a szerk. ajánlása

Ilyen lenne, ha a kedvenc filmjeleneteinket a kedvenc Disney-karaktereinkkel vegyítenénk

A Disney-figurák jól mutatnak a hollywoodi filmek jeleneteiben is

Ezekre az előadásokra küldenék el a politikusokat a színészek

"Kásler Miklósnak szeretném ajánlani a 10 című előadásunkat, mert az a tízparancsolatról szól", mondja Sodró Eliza.

Ez a 100 legjobb könyv, amelyek átformálták a világot – A 10 legjobb ifjúsági regény

A BBC összeállította minden idők legnagyobb hatású angol nyelvű regényeinek 100-as listáját. Cikksorozatunk hetedik részében a tíz legjobb ifjúsági regényt mutatjuk be.

most pörög

Kanye West alkoholizmusáról vallott, amit a hit segítségével győzött le

Kanye West alkoholizmusáról beszélt az Awaken 2020 nevű evangélikus rendezvényen.

Az 50 év után előkerült iratok szerint Samuel Beckett Nobel-díja ellen a biztosság elnöke kampányolt

Samuel Beckett irodalmi Nobel-díja megosztotta a jelölőbizottság tagjait, ez derült ki a Svéd Akadémia archívumának frissen előkerült irataiból.

Tóth Gabi férje, Krausz Gábor a nők védelmére kelt Schobert Norbi videója után

A hétfői ebéd előtt olyan Facebook-videót rögzített Schobert Norbi, hogy tematizálta a magyar közéletet.

Rendezők, akik világhírű festményeket csempésztek filmjeikbe – Ilyen a mozi és képzőművészet csodálatos találkozása

Mi köze Klimt A csók című festményének Scorsese Viharszigetéhez? Vagy a Forrest Gump kis Jenny-jének a 20. század egyik leghíresebb amerikai képéhez?

ez is érdekeltéged
<3