Nézem Film Diana hercegnőéhez hasonló balesetre figyelmeztet Scarlett Johansson

Diana hercegnőéhez hasonló balesetre figyelmeztet Scarlett Johansson

Promóció

Scarlett Johansson emlékeztetett Diana hercegnő tragikus balesetére, amelyet szintén a gátlástalan paparazzók okozhattak.

Promóció
- Advertisement -

Scarlett Johansson egy Diana hercegnőjéhez hasonló balesetre figyelmeztetett, miután állítása szerint egy csapat paparazzo üldözte őt fél Los Angelesen keresztül. A 34 éves színésznő éppen elhagyta a Jimmy Kimmel Live! showműsor stúdióját, amikor egy csapat fotós kiszúrta őt.

Scarlett Johansson nem szívleli a lesifotósokat / Fotó: Marvel

Öt lesötétített ablakú autó piros lámpákon áthajtva követte őt, kockáztatva a többi autós és gyalogos épségét is. Holott a lesifotósok tudták, hogy a színésznővel van a négy éves kislánya is.

Scarlett Johansson kislányával menekült a paparazzók elől / Fotó: Best Ten News

A színésznő szerint csak idő kérdése, hogy valaki súlyosan megsérüljön vagy Dianahoz hasonló módon meghaljon. A Bosszúállók: Végjáték sztárja nyilatkozatot adott ki: „A paparazzók egyre veszélyesebben követik a kiszemelt személyeket, hogy lefotózhassák és zaklathassák őket.”

Diana hercegnő tragikus halála után sem változtattak a törvényeken, hogy megvédjék a célpontokat a jogsértő lesifotósoktól.

– mondta Johansson.

Johansson az incidens miatt felkereste a közeli rendőrkapitányságot is, de az esettel kapcsolatban nem történt feljelentés. Az Egyesült Államokban eltérő módon viszonyulnak a paparazzo-jelenséghez: Kaliforniában például tilos a sztárok gyermekeinek zaklató módon történő fotózása.

via GIPHY

A paparazzók megtanulhatták volna, hogy nem érdemes a Bosszúállók-sztárjával ujjat húzni. A színésznő meztelen fotóival visszaélő hackert tíz év börtönbüntetésre ítélték. Egy francia kiadóval szemben pedig pert nyert, miután az egyik könyvben rágalmazták párkapcsolatait.

Fellini Rómája adta a kezdőlökést a paparazzo fotók kibontakozásának

Annyit lehet tudni, hogy a paparazzo szót először Federico Fellini Édes élet című filmjében használták először. A filmben Marcello Mastroianni egy kiábrándult riportert alakít, aki egy pletykalapnak keres éjszakánként újabb és újabb témát. Ebben segít neki partnere, Paparazzo, a fotós. Ott terem mindenhol, a leglehetetlenebb helyzetekben készít képeket.

Johansson a Bosszúállók Fekete Özvegyeként vált igazi szupersztárrá és 2018-ban a Forbes magazin a legjobban fizetett színésznővé nyilvánította őt.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3