Diana hercegnőéhez hasonló balesetre figyelmeztet Scarlett Johansson

Scarlett Johansson emlékeztetett Diana hercegnő tragikus balesetére, amelyet szintén a gátlástalan paparazzók okozhattak.

Scarlett Johansson egy Diana hercegnőjéhez hasonló balesetre figyelmeztetett, miután állítása szerint egy csapat paparazzo üldözte őt fél Los Angelesen keresztül. A 34 éves színésznő éppen elhagyta a Jimmy Kimmel Live! showműsor stúdióját, amikor egy csapat fotós kiszúrta őt.

scarlett johansson balesetre figyelmeztet
Scarlett Johansson nem szívleli a lesifotósokat / Fotó: Marvel

Öt lesötétített ablakú autó piros lámpákon áthajtva követte őt, kockáztatva a többi autós és gyalogos épségét is. Holott a lesifotósok tudták, hogy a színésznővel van a négy éves kislánya is.

scarlett johansson paparazzo
Scarlett Johansson kislányával menekült a paparazzók elől / Fotó: Best Ten News

A színésznő szerint csak idő kérdése, hogy valaki súlyosan megsérüljön vagy Dianahoz hasonló módon meghaljon. A Bosszúállók: Végjáték sztárja nyilatkozatot adott ki: „A paparazzók egyre veszélyesebben követik a kiszemelt személyeket, hogy lefotózhassák és zaklathassák őket.”

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Diana hercegnő tragikus halála után sem változtattak a törvényeken, hogy megvédjék a célpontokat a jogsértő lesifotósoktól.[/perfectpullquote]

– mondta Johansson.

Johansson az incidens miatt felkereste a közeli rendőrkapitányságot is, de az esettel kapcsolatban nem történt feljelentés. Az Egyesült Államokban eltérő módon viszonyulnak a paparazzo-jelenséghez: Kaliforniában például tilos a sztárok gyermekeinek zaklató módon történő fotózása.

via GIPHY

A paparazzók megtanulhatták volna, hogy nem érdemes a Bosszúállók-sztárjával ujjat húzni. A színésznő meztelen fotóival visszaélő hackert tíz év börtönbüntetésre ítélték. Egy francia kiadóval szemben pedig pert nyert, miután az egyik könyvben rágalmazták párkapcsolatait.

Fellini Rómája adta a kezdőlökést a paparazzo fotók kibontakozásának

Annyit lehet tudni, hogy a paparazzo szót először Federico Fellini Édes élet című filmjében használták először. A filmben Marcello Mastroianni egy kiábrándult riportert alakít, aki egy pletykalapnak keres éjszakánként újabb és újabb témát. Ebben segít neki partnere, Paparazzo, a fotós. Ott terem mindenhol, a leglehetetlenebb helyzetekben készít képeket.

Johansson a Bosszúállók Fekete Özvegyeként vált igazi szupersztárrá és 2018-ban a Forbes magazin a legjobban fizetett színésznővé nyilvánította őt.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból