Scarlett Johansson transznemű férfit alakít legújabb filmjében

Contextus

Contextus

Scarlett Johansson a Rub and Tug című, életrajzi filmben egy transznemű férfit játszik majd, aki egyfajta maffiafőnökként Pittsburgh underground szexmunkás világát uralta az 1970-es években.

Scarlet Johansson újra Rupert Sanders rendezővel dolgozik együtt, akivel a Páncélba zárt szellem című filmet is forgatták 2017-ben. A címbéli rub and tug a szexmasszázs világában használatos kifejezés. Arra vonatkozik, amikor a férfi vendéget nem csak megmasszírozzák a hagyományos értelemben, hanem egyéb szempontból is kielégítik.

Rupert Sanders és Scarlett Johansson / Fotó: Pierre Villards / Sipa / Rex / Shutterstock

Új filmjében a színésznő Dante “Tex” Gillt alakítja, aki női testbe született, de férfi identitással akart élni.

Hosszú azon filmek listája, amelyekben cisznemű színészek transzneműeket formáltak meg: ilyen például A fiúk nem sírnak, Transamerica vagy a Meghasonlás.

De említhetnénk 2014-ből a Mielőtt meghaltam című filmet is, amelyben Jared Leto Oscar-díjas alakítást nyújtott Rayon mellékszerepében.

Leto egy transznemű nőt játszott, akinek AIDS miatti tragikus halála megváltoztatja a főszereplő beállítottságát a más szexuális orientációjú emberekkel kapcsolatban. 2014-ben a legjobb férfi alakítás Oscarja is ehhez a filmhez kapcsolódott: Matthew McConaughey szintén megérdemelten nyerte el az arany szobrocskát a HIV-fertőzött texasi macsó megformálásáért.

Kezdőlap > Uncategorized > Scarlett Johansson transznemű férfit alakít legújabb filmjében
Akták

Add meg itt a címsor szövegét

contextus teszt bejegyzés

Clark Middleton közkedvelt sorozatokban és filmekben játszott, gyerekkora óta krónikus betegségben szenvedett. Hősiesen viselte betegségét

prob2

proba proba proba proba proba proba proba

prob1

proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba proba

Még 8 cikk van az aktában
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

Megfélemlítés az interneten

Nincsen semmi baj. Igaz, az AKPH feloszlott, eltelt egy évtized új anyag nélkül, de Süveg ’Saiid’ Márk a háttérben már régóta készült az album formátumú feltámadásra.

Na most mi lesz?

Nincsen semmi baj. Igaz, az AKPH feloszlott, eltelt egy évtized új anyag nélkül, de Süveg ’Saiid’ Márk a háttérben már régóta készült az album formátumú feltámadásra. Elvek mentén, de alku

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból