Schobert Lara elmesélte, hogy mit szoktak gondolni róla az emberek, miután megismerik, illetve azt is bevallotta, hogy korábban evészavarral küzdött.

Schobert LaraMokka műsorában szerepelt, ahol elárulta, egészségesen étkezik, de nem vonja meg magától a finom falatokat sem. Bevallása szerint az emberek mindig meg szoktak lepődni, mikor tartalmasabb ételt rendelt magának. Az étkezése azonban nem mindig volt ilyen, sőt, korábban evészavara volt, írja a 24.hu.

Talán az Instagram miatt is nagyon veszélyes ez a fiatal tinilányokra, hogy amit ott látnak, egyből elhiszik, hogy az a valóság, közben baromira nem az. Talán én is ebbe esetem bele önakaratom ellenére

– magyarázta, hozzátéve, hogy azóta már teljesen kijött belőle. Az ismertségről is beszélt, állítása szerint nem foglalkozik a negatív kommentekkel, de apja korábbi megszólalása miatt a legtöbb embernek vannak előítéletei vele szemben, ismerkedés terén gyakran szembesül azzal, hogy bunkó, beképzelt, elkényeztetett, hülye csajszinak gondolják.

Általában ezt szokták rólam gondolni, és amikor leülnek velem öt percre beszélgetni, akkor utána mindig megkapom, hogy úristen, te mekkora pozitív csalódás vagy.

Ismert emberként úgy érzi, fokozottan figyelnie kell, hiszen nem akar szégyent hozni a szüleire. Ezért mindig nagyon odafigyel az alkoholfogyasztására, amikor bulizni megy.

Ha elmegyek a barátokkal bulizni, én azért nem engedhetem el olyan szinten magam, mint ők. Mert engem nyilván mindenki ismer, mindenki felismer, és nem szeretnék szégyent hozni a szüleimre, ha egy kicsit jobban beütne a pia, mint kéne

– vallotta be.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet