Schobert Norbert továbbra is tartja magát korábbi kijelentéseihez, és nem ért egyet a GVH döntésével.

Miután a GVH vizsgálata kimutatta, hogy Schobert Norbert cége több szempontból is megtévesztette a fogyasztókat, 40 millió forintra bírságolták a Norbi Update-t. A fitneszguru ezután bejelentette, hogy visszavonul, de azóta többször is nyilatkozott arról, hogy kifogásolja a Gazdasági Versenyhivatal eljárását. Schobert most azt állította, hogy a GVH “szavakba kapaszkodik”, például feltételes módban használták a “megtéveszthette” szót, és az élettanra gyakorolt hatásokat nem vizsgálták, hiszen az nem a szervezet hatásköre, írja24.hu.

Ez olyan, mintha azt mondanák, hogy én ölhettem meg valakit. Ezt nem tudják igazolni, nincsen nyom, nincs videófelvétel, rendőrségi bizonyíték sincs, ügyészségi, bírósági per sincs, de el vagyok ítélve

– magyarázta, hozzátéve, hogy továbbra is tartja magát a korábbi kijelentéseihez. “A mai napig tartom magam ahhoz, amit mondtam. A cukorbetegek és a magas vérnyomással élők jelentős részét tünetmentesíti a diétám. Azok a 2-es típusú cukorbetegek, akik a diétám szerint étkeztek, tünetmentessé váltak, a vérnyomás pedig a fogyás miatt csökkent. Ezt három klinikai vizsgálattal is bizonyítottam.”

Kapcsolódó cikk

Azt hangsúlyozta, hogy a piacon a kisebb szereplőknek gyakran multikkal kell versenyeznie, és ehhez a személyes márka a legjobb eszközük. Úgy véli, más fitneszguruk is tettek hozzá hasonló kijelentéseket, őket viszont nem bünteti meg a versenyhivatal. 

Húszéves az Update, közel egyidős Lara lányommal. Olyan, mintha a gyerekemet vennék el tőlem. Minden álmom, pénzem, erőm, hitem benne van és volt ebben a rendszerben.

“Ami történt, rettenetes szomorúsággal tölt el, de Réka a napokban azt mondta nekem, hogy »ami ma még kihívás, az egy nap a bemelegítésem része lesz«” – tette hozzá. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet